WORLD BRIDGE SERIES: Stille før stormen

I Wroclaw, Polen starter spillingen i World Bridge Series lørdag morgen.

STILLE FØR STORMEN i Centennial Hall i Wroclaw, Polen før 16th World Bridge Series starter

De første turneringene er for lag, ROSENBLUM (Open Teams) og MC DONNEL CUP (Ladies). Spillestart for kvalifiseringen er lørdfag kl. 10.

I World Series som har VM status er det mulig å stille med transjansjonale lag (spillere fra flere nasjoner på samme lag), og man må ikke være kvalifisert for å være med sånn som for eksempel i Bermuda Bowl og Venice Cup. Dessuten er nåløyet for å komme seg videre til sluttspillet ikke så trangt. I OPEN TEAMS går 32 lag videre til utslagskamper etter kvalifiseringen som spilles over to dager.

I OPEN TEAMS er det påmeldt 78 lag, 404 spillere fra 42 nasjoner. Syv av de lagene har norske spillere i oppstillingen, og to av dem er helnorske lag. 

Jeg vil følge med så godt jeg kan her fra "langt hold" (New Zealand) selv om mye foregår på natten her jeg er, og vil forsøke å gi mange rapporter her i bloggen både med resultater, nyheter og spill.

All informasjon om World Series kan du finne her hvor du også finner en link til siden med deltakere og resultater etter at spillingen har kommet i gang.