Tenerife januar

Bridge for Alle er Norsk Bridgeforbunds turneringer for alle som koser seg med bridgen. Arrangementene har en sosial og avslappet profil, og gir rom for andre aktiviteter i tillegg til bridgen.
Bridge for Alle er et av hovedsatsingsområdene for Norsk Bridgeforbund. Bridge for Alle har flere elementer, der samarbeidet med Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos, Tenerife, er en av de aller viktigste.

Mer informasjon på bridgeforalle.org, hvor det også finnes informasjon om Bridge for Alle Tenerife november.

BFA Tenerife januar arrangeres denne sesongen 6. - 25. januar 2020. 

Avlyst pga. Covid-19

Lenker til informasjon om Bridge for Alle Tenerife

Informasjon Lenke
Priser og informasjon Tenerife januar Brosjyre
Påmelding til BfA Tenerife Per Bryde Sundseth
Bestilling av hotellrom Per Bryde Sundseth
Rabatt på kjøp av reise Norwegian avtale 
Bridgeferie på Tenerife Brosjyre
Klubben Bridge for Alle Hjemmeside 
Spilleprogram januar Kommer senere 
Sosiale medier - søke makker, turkamerater mm Bridge for Alle Facebook

 

Informasjon Tenerife januar

 

Norsk Bridgeforbund (NBF), etter initiativ fra – og som primus motor Per Bryde Sundseth og Knut Kjærnsrød, arrangerte for første gang i januar 2010 Bridge for Alle festival på Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos på Tenerife med over 100 deltakere. Nå er det over 300 bridgespillere som deltar på ”Paradise Park and NBF Bridgefestival”. Paradise Park er ”vårt” hotell der all spilling foregår. Festivalen arrangeres de tre første ukene av januar.
           

 

Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos er en ypperlig plass for en aktiv ferie både for kropp og hode. Bridge er en utmerket hobby for å holde hodet i trim og rundt Los Cristianos finnes det mange utmerkede golfbaner som i tillegg til at det er morsomt, gir god mosjon.

 

Spilling Tenerife januar 

Det spilles bridge hver ettermiddag fra kl. 16.00 som varer fram til ca. kl.19.30 unntatt søndag. Spillingen foregår i konferanseavdelingen i sjette etasje og i Atlante som ligger ved noen av hotellets flotte bassenger. I Atlante spilles det både inne og på den overbygde terrassen.
Det spilles i flere puljer og med ulike turneringsformer – mix og simultanturneringer, sannsynligvis også hcp-turneringer.
Se programmet på hjemmesiden til Bridge for Alle.

Påmelding til bridge


 
Påmelding gjøres til:
Per Bryde Sundseth – e-post: perbryde@gmail.com
Per kan kontaktes på mobiltelefon: 911 47 378
I påmeldingen angis ankomst- og avreisetidspunkt. For priser både for spilling og hotell/pensjon se annonse.

Hotellbestilling

4* Paradise Park Fun Lifestyle Hotel ligger sentralt i Los Cristianos i rolige omgivelser med fine nyrenoverte rom. Det er flere svømmebasseng, restauranter og underholdning hver kveld.
Rom med hel- eller halvpensjon kan bestilles gjennom
Per Bryde Sundseth – e-post: perbryde@gmail.com. Begrenset antall rom
Se annonsen for hotellpriser og priser for halv-/helpensjon.

Flyreise

Den enkelte kjøper sin flyreise. Norsk Bridgeforbund har avtale med Norwegian så som medlem har du litt rabatt som en av medlemsfordelene i NBF. Men kontakt Per Bryde Sundseth på forhånd om det er plass på hotellet.

Andre bridgeaktiviteter

I tillegg til den daglige spillingen (unntatt søndag) er det litt av hvert annet av bridgeaktiviteter også under bridgefestivalen på Tenerife. Hver kveld er det Bridgepub i Bar Teide på taket av hotellet med flott utsikt over Los Cristianos og Las Americas. I Bridgepuben vil det være forhåndslagte fasitspill.
  To/tre  ganger i uka er det temabasert undervisning. Knut Kjærnsrød står for undervisningen. Knut er også redaktør for bulletinen som kommer med to utgaver – en som blir sendt deltakerne elektronisk på forhånd og en som blir sendt deltakerne elektronisk etter at de er kommet hjem.

Golf på Tenerife

Det finnes mange flotte golfbaner på Tenerife, men januar er høysesong, banene er fulle, og prisene er generelt høye. Rundt 100 Euro pr runde er ikke uvanlig. Det lønner seg å undersøke med hver enkelt bane hvilke tilbud de har, og bestilling på Internett gir som oftest gunstigst resultat. Vi har en avtale om en rimelig ”greenfee” med den koselige kortbanen ( 9-hulls bane, par 3 ) Los Palos som ligger bare få minutters kjøretur fra hotellet.


Henvendelser om mer informasjon

                          

Mer informasjon om våre Bridge for Alle arrangementer på Tenerife kan du få ved å kontakte
Per Bryde Sundseth – 911 47 378
eller
Knut Kjærnsrød – 907 88 780
eller
benytt kontaktskjemaet nederst på siden.

 

  

 


Send oss en forespørsel!
 

Ditt navn
E-postadresse
Telefon eller Mobil
Tenerife
Merknader
Verifisering
Vennligst skriv inn kode som i bilde.
[ Nytt bilde ] [ Hva er dette? ]