Tenerife januar

Bridge for Alle er Norsk Bridgeforbunds turneringer for alle som koser seg med bridgen. Arrangementene har en sosial og avslappet profil, og gir rom for andre aktiviteter i tillegg til bridgen. Bridge for Alle er et av hovedsatsingsområdene for Norsk Bridgeforbund. Bridge for Alle har flere elementer, der samarbeidet med Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos, Tenerife, er en av de aller viktigste.

VIKTIG INFO:
Det er gledelig stor påmelding til festivalen 9.-28. januar 2023. Dessverre medfører dette at vi kan få plassproblemer i spillelokalene.

I uke 1 og uke 3 er det fortsatt ledige plasser. Uke 2 er nesten fulltegnet. Vi må derfor sette nye anmeldte som IKKE skal bo på hotellet på venteliste for den midterste uken.
Det er fortsatt ledige rom igjen på spillehotellet i uke 1 og 3. Det er begrensninger i ledige rom den 2. uken på Paradise Park Hotel. Enkeltrom kan nok bare skaffes denne uken dersom det skulle komme avbestillinger. Hvis noen kan dele leilighet, finnes det fine leiligheter med 2 soverom eller studioleiligheter med soverom og oppholdsrom.
Alle som allerede har meldt seg på til oss har selvfølgelig plass.


BROSJYRE

Informasjon Tenerife 9. - 28. januar 2023

 

Norsk Bridgeforbund (NBF), etter initiativ fra – og som primus motor Per Bryde Sundseth og Knut Kjærnsrød,arrangerte for første gang i januar 2010 Bridge for Alle festival på Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos på Tenerife med over 100 deltakere. Nå er det over 300 bridgespillere som deltar på ”Paradise Park
and NBF Bridgefestival”. Paradise Park er ”vårt” hotell der all spilling foregår. Festivalen arrangeres de tre første ukene av januar og hovedansvarlige er Per Bryde Sundseth og Eli Ann Bakke.

           

 

Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos er en ypperlig plass for en aktiv ferie både for kropp og hode. Bridge er en utmerket hobby for å holde hodet i trim og rundt Los Cristianos finnes det mange utmerkede golfbaner som i tillegg til at det er morsomt, gir god mosjon.

 

Spilling på Tenerife 9. - 28. januar 2023

Det spilles bridge hver ettermiddag fra kl. 16.00 som varer fram til ca. kl.19.30 unntatt søndag. Spillingen foregår i konferanseavdelingen i sjette etasje og i Atlante som ligger ved noen av hotellets flotte bassenger.I Atlante spilles det både inne og på den overbygde terrassen. Det spilles i puljer og med ulike turneringsformer – mix og simultanturneringer, sannsynligvis også hcp-turneringer.
I tillegg blir det bridgepub hver kveld, noe undervisning om formiddagen, og div. sosiale aktiviteter.


Golf på Tenerife

Det finnes mange flotte golfbaner på Tenerife, men januar er høysesong, banene er fulle, og prisene er generelt høye. Rundt 100 Euro pr runde er ikke uvanlig. Det lønner seg å undersøke med hver enkelt bane hvilke tilbud de har, og bestilling på Internett gir som oftest gunstigst resultat. Vi anbefaler den koselige kortbanen ( 9-hulls bane, par 3 ) Los Palos som ligger bare få minutters kjøretur fra hotellet.


Henvendelser om mer informasjon

   

Ønskes mer informasjon, kontakt og påmelding til
Eli Ann Bakke - eliann.bakke@gmail.com - 924 56 362
eller
Per Bryde Sundseth - perbryde@gmail.com - 911 47 378.