Tenerife januar

Bridge for Alle er Norsk Bridgeforbunds turneringer for alle som koser seg med bridgen. Arrangementene har en sosial og avslappet profil, og gir rom for andre aktiviteter i tillegg til bridgen. Bridge for Alle er et av hovedsatsingsområdene for Norsk Bridgeforbund. Bridge for Alle har flere elementer, der samarbeidet med Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos, Tenerife, er en av de aller viktigste.

Tenerife Januar ble som kjent avlyst for januar 2021 pga. covid-19. 

BROSJYRE

Informasjon Tenerife 10. - 29. januar 2022

 

Norsk Bridgeforbund (NBF), etter initiativ fra – og som primus motor Per Bryde Sundseth og Knut Kjærnsrød,arrangerte for første gang i januar 2010 Bridge for Alle festival på Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos på Tenerife med over 100 deltakere. Nå er det over 300 bridgespillere som deltar på ”Paradise Park
and NBF Bridgefestival”. Paradise Park er ”vårt” hotell der all spilling foregår. Festivalen arrangeres de tre første ukene av januar.

           

 

Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos er en ypperlig plass for en aktiv ferie både for kropp og hode. Bridge er en utmerket hobby for å holde hodet i trim og rundt Los Cristianos finnes det mange utmerkede golfbaner som i tillegg til at det er morsomt, gir god mosjon.

 

Spilling på Tenerife 10. - 29. januar 2022

dersom corona-situasjonen er under kontroll. Informasjon oppdateres her etterhvert som det kommer mer klarhet, og i slutten av juli 2021 vil informasjon og detaljer om opplegget med priser foreligge.

Det spilles bridge hver ettermiddag fra kl. 16.00 som varer fram til ca. kl.19.30 unntatt søndag. Spillingen foregår i konferanseavdelingen i sjette etasje og i Atlante som ligger ved noen av hotellets flotte bassenger.I Atlante spilles det både inne og på den overbygde terrassen. Det spilles i flere puljer og med ulike turneringsformer – mix og simultanturneringer, sannsynligvis også hcp-turneringer.
I tillegg blir det bridgepub hver kveld, noe undervisning om formiddagen, og div. sosiale aktiviteter.


Golf på Tenerife

Det finnes mange flotte golfbaner på Tenerife, men januar er høysesong, banene er fulle, og prisene er generelt høye. Rundt 100 Euro pr runde er ikke uvanlig. Det lønner seg å undersøke med hver enkelt bane hvilke tilbud de har, og bestilling på Internett gir som oftest gunstigst resultat. Vi har en avtale om en rimelig ”greenfee” med den koselige kortbanen ( 9-hulls bane, par 3 ) Los Palos som ligger bare få minutters kjøretur fra hotellet.


Henvendelser om mer informasjon

   

Ønskes mer informasjon, kontakt og påmelding til
Eli Ann Bakke - eliann.bakke@gmail.com - 924 56 362
eller
Per Bryde Sundseth - perbryde@gmail.com - 911 47 378.