Organisasjonsdager

Resultat singelturnering lørdag


Kjære alle tillitsvalgte og organisatorer i NBF! Endelig kan vi møtes! Spille, snakke, krangle og le! Folk lengter etter å være sosiale, så i høst skal vi invitere tilbake alle tidligere medlemmer i NBF. 

I tillegg til fokus på høstens store kampanje, re-rekruttering av tidligere spillere, blir det tips fra en toppspiller, fokus på bridge-etikk, og tema om hvordan klubben kan bruke digitale plattformer både til opplæring, pop-up turneringer og sosial arena. Alt av nødvendig informasjon om neste sesong for klubbstyret blir også grundig dekket. Organisasjonsdagene 2021 arrangeres et sted nær Scandic Hotel Sjølyst (Oslo, Skøyen) (10.) 11.-12. september.

Vi anbefaler alle klubber å reise minst 2 personer sammen.


Program

Rammene for programmet er:

Fredag 10.september kl 17-20: Kretsledermøte. Felles middag kl 20.30.

Lørdag 11. september: Start kl 10.30. Middag kl 19.15.

Søndag 12. september: Start kl 10.00. Lunsj kl 13.00. Ferdig kl 15.30

Helga handler om å bli inspirert, hente ideer fra hverandre, og jobbe godt sammen.

Alle som kommer fredag kveld vil få med seg en kort sesjon med bridgetips fra Boye Brogeland!

 

Hvem savner du i bridgen? i høst skal vi finne en måte å invitere dem tilbake i klubben.

Velkommen tilbake! Re-rekruttere tidligere medlemmer er høstens store prosjekt.

Etter en lang nedstenging blir høstens store fokus å få startet opp alle bridgeklubber igjen. Vi ser det som en mulighet til å få en frisk start!

Tenk etter hvor mange som har vært innom bridgeklubben de siste 10-20 årene. Er det noen dere savner? Det er like mange grunner til at man har sluttet med bridge som det finnes medlemmer som har sluttet. For mange handlet det om å mangle tid til å prioritere egne interesser og hobbyer. Det er store sjanser for at livet deres ser anderledes ut nå. Ta kontakt!

Bridgetinget 2018 vedtok ny rekrutteringsstrategi. 

  • Avklare/tydeliggjøre roller i de ulike organisasjonsleddene og etablere samarbeidsstrukturer og kommunikasjonslinjer med sikte på rekruttering. 
  • Utvikle tiltrekkende sosiale miljøer i klubbene. 
  • Etablering av møteplasser for urutinerte spillere. 
  • Kampanjer for å rekruttere fra utvalgte og rullerende målgrupper. 
  • Lokal synliggjøring av bridge med tanke på rekruttering

Hovedfokuset i høst vil være det store prosjektet med rerekruttering av tidligere medlemmer. I rekrutteringsbudsjettet er det satt av en stor post til dette, og dere på organisasjonsdagene skal være med på å forme prosjektet.

Lørdag kveld inviterer vi til kick off for ny sesong og høstens store re-rekrutteirngsprosjekt. NBF byr på aperitif med åpen mikrofon og oppgradering av middagsmenyen.

Reis sammen - utrett mer! 

Reiser man alene - er man alene om å bli inspirert og få nye ideer. Reiser man sammen, kan man planlegge sammen og utrette mer når man kommer hjem. Vi anbefaler at klubbene sender minst to, og helst flere personer.  

NBF "Help desk"

NBFs administrasjon er tilgjengelig fra fredag morgen for å svare på spørsmål om ting du lurer på som ligger utenfor programmet.

Boye deler bridgetips fredag og deltar i etikk-sesjon søndag

Som vanlig er det ikke bare på det organisatoriske plan du får utbytte av organisasjonsdagene. Fredag kl 19:00 deler Boye Brogeland sitt beste bridgetips.  Etter middag vil det være mulighet for å spille litt bridge.

 

Boye Brogeland deler sitt beste bridgetips fredag kl 19:00. Lørdag er han med i debatten om bridgeetikk, og på søndag lager vi film til bruk i klubbene!

Reise og priser

Vi setter av helga til å være sammen og jobbe sammen, og anbefaler alle å komme fredag kveld. Da vil man også få best valuta for helpensjonsprisen på hotellet, som er: 

  • Enkeltrom: 1690-/døgn (helpensjon - inkl frokost, lunsj og 3-retters middag) 
  • Dobbeltrom 1270,-/døgn (helpensjon - inkl frokost, lunsj og 3-retters middag)
  • Dagpakke: 610,-/dag (gjelder kun de som ikke bor på hotellet + de som ankommer lørdags morgen og reiser søndag ettermiddag)

Man kan bestille sportsprisbilletter på SAS på www.sas.no/sport og bruke avtalekoden NORSBNO (gir rett til fri endring/avbestilling av billettern inntil 24 timer før avgang), eller bruk avtalekode på Norwegian (informasjon finnes i din medlemprofil på bridge.no).

NB! Ønsker du andre overnattingsalternativ enn det som finnes i påmeldingslenken, skriv det i kommentarfeltet under romvalgene.

"Bo urbant, og samtidig nær flotte friluftsområder, på Skøyen i Oslo. På vårt nyrenoverte hotell nyter du sentral beliggenhet kombinert med landlig idyll." Vi møtes i trivelige omgivelser på Scandic Sjølyst.


 

NBF Organisasjonsdager

NBF Organisasjonsdager

Tema for helgen blir: "Med klubben inn i fremtiden" Deltakerne velger enten "...

NBF Organisasjonsdager 2012

NBF Organisasjonsdager 2012

Vi har gleden av å invitere til NBF Organisasjonsdager 2012 på Gardermoen den 21. og...