Tråd: Oppdatering mailadresse

|
|
Neste emne
 »

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
06. september 2022 18:48:03

Har et medlem som har endret mailadresse.
Jeg legger inn den, MEN det er to mailadresse-felter Og den som vises som medlemmets mailadresse og mail sendes til, lar seg ikke endres.

Hvorfor er det to felter, og hvorfor får jeg ikke endret begge to?

Reply bottom


Reply top
07. oktober 2022 09:14:56

?

Reply bottom


Reply top
13. oktober 2022 13:00:35

Det ene (nederste) feltet er låst for redigering, siden de fleste bare ser det ene feltet. Når det som kan redigeres blir redigert, oppdateres begge feltene i databasen vår.

Det ene adressefeltet er relatert til den e-postadressen som vises på hjemmesiden, mens det andre er knytta til personens konto/innlogging - som er unik.

Det innebærer at to personer som har samme e-postadresse kan vise denne som sin e-postadresse, men at bare den ene av de to kan logge seg inn med denne adressen - siden innlogginga er unik for hver enkelt konto. Den andre har da ingen mulighet til å logge inn på bridge.no uten å skaffe seg en egen e-postadresse.

Reply bottom


Reply top
13. oktober 2022 16:26:03

Medl.nr. 29757 har sluttet å jobbe, men ligger inne med mailadressen hun hadde hos arbeidsgiver.

Det øverste mailadressefeltet er endret til privat mailadressse, uten at dette slår ut på mailadressen hennes på medlemslisten.

Reply bottom