Tenerife november

BRIDGEFERIE PÅ TENERIFE!

Nå har du muligheten til å kombinere ferie og bridge i flotte omgivelser på Tenerife. Norsk Bridgeforbund (NBF) tilbyr bridgeundervisning og spilling på bridgehotellet vårt Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos både i november og januar. 

MEDIO NOVEMBER 2021

NBFs Bridge for Alle opplegg med Per Bryde Sundseth og Knut Kjærnsrød i spissen satser nå sterkt på et opplæringstilbud de to siste ukene i november til både

  • de uten forkunnskap eller de som vil friske opp i gamle bridgekunnskaper
  • de som nettopp har fullført et nybegynnerkurs
  • til litt viderekomne
  • til de som trenger litt oppfriskning etter å ha vært borte fra bridgen

Delta første, andre, eller begge ukene. NBFs opplæringsserie Spill Bridge 1-4 benyttes som kursbøker. Deltakere får aktuell Spill Bridge pakke ut fra hva slags kurs de deltar på. Den er inkludert i kursavgiften. Se annonsen under for detaljerte priser.

Arrangementet i 2020 er avlyst pga korona-smittesituasjonen i Spania, men vi planlegger for samme opplegg i 2021 dersom situasjonen tillater det.

 

I tillegg til ulike bridgekurs er det daglige bridgeturneringer.

Alle bridgeaktiviteter foregår på ettermiddagen (alle dager unntatt søndag) med start kl. 16, og varer fram til ca kl 19.30.

For mer detaljert informasjon se annonsen og brosjyren nedenfor:

Brosjyre for Tenerife november 2019.

TENERIFE - MANGE MULIGHETER

Tenerife tilbyr alt av hva en ferie bør inneholde. Flotte badestrender! God mat og vin til en rimelig penge! Hotellet har flere flotte bassenganlegg der både barn og voksne kan kose seg. Et besøk på El Teide – Spanias høyeste fjell – hører med når en er på Tenerife. Det finnes også en kamelpark, dyrepark og jungelpark på Tenerife. Siam Park er et stort og morsomt badeland i Adeje. Og ikke minst finnes det ypperlige golfmuligheter på Tenerife.

Ønsker du mer informasjon? 

Kontakt bridge@bridge.no