Tenerife november

BRIDGEFERIE PÅ TENERIFE!

Nå har du muligheten til å kombinere ferie og bridge i flotte omgivelser på Tenerife. Norsk Bridgeforbund (NBF) tilbyr spilling på bridgehotellet vårt Paradise Park Fun Lifestyle Hotel i Los Cristianos både i november og januar. 

15. - 27. NOVEMBER 2021 - BROSJYRE

NBFs Bridge for Alle opplegg med Eli Ann Bakke, Per Bryde Sundseth og Knut Kjærnsrød i spissen satser på å komme tilbake med et tilbud 15.-27. november 2021, etter at arrangementet i november 2020 dessverre måtte avlyses grunnet covid-19.

Daglige bridgeturneringer.

foregår på ettermiddagen (alle dager unntatt søndag) med start kl. 16, og varer fram til ca kl 19.30. Det blir også noe undervisning om formiddagen.

For mer detaljert informasjon se annonsen og brosjyren som eventuelt vil foreligge i slutten av juli og som legges inn her. Hotellet har gjennomført en kraftig oppussing i perioden de har holdt stengt, og planlegger åpning igjen i slutten av juni 2021.
 

TENERIFE - MANGE MULIGHETER

Tenerife tilbyr alt av hva en ferie bør inneholde. Flotte badestrender! God mat og vin til en rimelig penge! Hotellet har flere flotte bassenganlegg der både barn og voksne kan kose seg. Et besøk på El Teide – Spanias høyeste fjell – hører med når en er på Tenerife. Det finnes også en kamelpark, dyrepark og jungelpark på Tenerife. Siam Park er et stort og morsomt badeland i Adeje. Og ikke minst finnes det ypperlige golfmuligheter på Tenerife.

Ønsker du mer informasjon? 

Kontakt Eli Ann Bakke – eliann.bakke@gmail.com - 924 56 362 eller Per Bryde Sundseth – perbryde@gmail.com – 911 47 378