Tråd: Singelturnering og WO

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
16. desember 2019 16:22:06

Hvis man har 2 eller 3 WO i singelturnering, så vil vi jo samle WO så de alltid møter hverandre på samme bord. Ruter er ikke så flink til å gjøre det. Er det noen triks for å få til dette?


Eneste jeg kan tenke meg er at vi må manuelt bytte parnummer i Ruter i hver runde og oppdatere BMC for hver gang -stemmer dette?
(Ref: bytte parnr: http://www.bridge.no/Turneringer/...rskolen-1-spille-feil-fra-feil-runde )

Reply bottom


Reply top
18. desember 2019 10:25:39

Hei Morten.

Singelturnering er alltid en liten utfordring. Det stemmer at enkelte flytteskjema i Ruter mer eller mindre bare er tull og at du får WO på mange bord. Men prøv enten et annet flytteskjema eller endre litt på forutsetningene (antall spill/spill per runde), så kan det hende du finner et flytteskjema som fungerer fint.

Om dere er veldig mange kan et alternativ være å dele seg i 2 puljer, men med felles beregning.

Generelt er det et veldig godt tips å sjekke flytteskjemaene nøye før man setter i gang en singelturnering, for å se at alt ser greit ut.

Reply bottom


Reply top
18. desember 2019 10:37:32

Jeg tenkte på en annen løsning:
Kunne spillerne bare sette seg ned -la alle WO være på eget bord og markere at de skal sitte stille i turneringen. Har ikke testet det, men i mitt hodet burde det gå happy

Det ble fulle bord i mitt problem -så alt gikk bra.

Reply bottom