Kjøreregler

Tips og symbolforklaringer
Våre diskusjonssider er din mulighet til å gi uttrykk for hva du mener om alt fra meldesystemer til meningen med livet (som er bridge selvfølgelig). Foruten å gi deg siste nytt, ønsker vi å legge til rette for at du selv skal kunne skape, eller delta i debatter med medlemmer/lesere fra hele landet.

Innlegg i de ulike diskusjonsgruppene kan bli lest av alle brukere av våre sider. Dette er altså din mulighet til å dele dine oppfatninger med svært mange andre, eller å ta del i deres oppfatninger. Alle medlemmer kan poste innlegg i våre diskusjonsgrupper, og de er alltid åpne. For å delta må du være medlem av NBF. Vi regner med at våre medlemmer står for sine meninger og derfor benytter vi ikke pseudonymer å gjemme seg bak. Husk at du er forpliktet til å følge våre regler for diskusjon.

Nettikette
Når du skriver innlegget ditt, er det fint om du prøver å skrive kort og enkelt, og husker på dette:

Innlegg må skrives på norsk, svensk, dansk eller engelsk.
Prøv å holde en saklig tone i dine innlegg. Da får flere lyst til å delta og debatten blir morsommere.
Utvis forsiktighet om noen ber deg om kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-postadresse, eller du selv ønsker å gi denne informasjonen til noen andre. Slik informasjon kan misbrukes. Glem ikke at debattgruppene er åpne forum og at også andre enn den du ønsker kontakt med kan få kjennskap til disse opplysningene.

Hvordan lese innlegg på diskusjonssidene
På diskusjonsforsiden ser du en liste over de ulike hovedgruppene i diskusjonsforumet. Ved å klikke på navnet til en av gruppene, kommer du til en liste over ulike temaer som blir diskutert i denne gruppen.

Temaene med de nyeste innleggene er øverst på listen. Så er det bare å klikke seg inn på et tema som ser spennende ut, og lese i vei!

Innlegg i stigende eller synkende rekkefølge - Denne funksjonen er under utvikling

Hvordan svare på et innlegg
Dersom du vil svare på et innlegg, trykker du på Svar nederst i høyre hjørne på innlegget du vil svare på.

Da får du opp et vindu som lar deg sitere innlegget du vil svare på. Marker teksten, og klikk på sitér, så blir sitatet videreført i innlegget ditt. Det er god nettikette å fjerne de delene av innlegget som er irrelevant for ditt svar.

Hvordan starte en diskusjon om et nytt tema
Dersom du vil starte en diskusjon om et nytt tema, klikker du deg først inn i den gruppen du syns diskusjonen hører hjemme i. Klikk på Nytt tema. På siden du så kommer til, skriver du inn en beskrivende tittel på temaet. Denne tittelen vil bli listet opp på oversikten over pågående diskusjoner.

I selve innlegget presenterer du temaet du vil diskutere. Så er det bare å håpe på at andre kaster seg inn i debatten!

Hvordan endre ditt innlegg
Du kan gå inn og endre på ditt eget innlegg ved å klikke på endre – du må være innlogget for at denne funksjonen skal fungere. Du kan ikke endre andres innlegg. Vår moderatorer kan gå inn og endre på innlegget ditt dersom det har et innhold som er imot reglene. Informasjon om endringer vil komme opp i bunnen av innlegget.

Hvordan se en annen brukers profil
Ved å trykke på et brukernavn, kommer du til brukerens profil-side. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen.

Få e-post-varsel.
Du kan få tilsendt et varsel pr. e-post på de temaene du ønsker ved å klikke på ”Hold meg oppdatert”

Hvordan endre din profil:
Du kan endre passord/signatur ved å logge inn på menylinjen i toppen

Tipse om upassende innlegg
Dersom du mener et innlegg er i strid med våre diskusjonsregler, vil vi gjerne at du tipser oss. Dette kan du gjøre ved å trykke på Upassende innlegg

Hvordan ta kontakt med webmaster
E-post til angående diskusjonssiden sendes til diskusjon@bridge.no