FunBridge

Funbridge er en app for å spille bridge på nett hvor man utelukkende spiller med og mot roboter. App'en er gratis å laste ned, og man får noen prøvespill gratis. Etter det kan man betale for et visst antall spill, eller et abonnement som gir ubegrenset antall. Enkelte turneringsformer koster litt i tillegg, og man betaler da med "diamanter".NBF har egne turneringer på Funbridge hvor man spiller om klubbpoeng.

Muligheter på FunBridge

Turneringer med klubbpoeng

  • Flere ukentlige NBF-turneringer på 20 spill 
  • Flere ukentlige NBF-turneringer på 12 spill. 

Turneringsperioden er fra kl 0200 til 0200 hvert døgn. Man har ett gitt tidsrom på å fullføre spillene i turneringen, og kan spille så mange eller få man vil om gangen. Turneringene betales i diamanter - oppdatert kostnad per turnering finnes på Funbridge. Diamanter kjøpes i tillegg til spillpakker eller abonnement. 

Om diamanter

Diamanter er en virtuell valuta brukt av FunBridge. Det er vanskelig å si nøyaktig hva en diamant "er verdt", for prisen på en diamant synker om man kjøper mange i slengen. Se FunBridge sin side for mer detaljer. 

Instant tournaments

I de nye instant tournaments spiller man gamle forbundsturneringer på nytt. Dermed får man resultatet umiddelbart, og kan spille så mange turneringer man ønsker. Funbridge sørger for at man bare kan spille samme turnering én gang. Les mer (engelsk)

Utfordre en spiller

På FunBridge har du muligheten til å spille kamper på 5 spill mot tilfeldige spillere, eller kanskje du vil utfordre makker? Morsom mulighet der man kan følge med på statistikken mot hver enkelt motstander

Opplæring - Spill Bridge 1-4

I FunBridge app'en er det programmert inn alle oppgavene til bokserien Spill Bridge 1-4. Oppgavesettene ligger gratis tilgjengelig. Slik finner du oppgavene.