FunBridge

Funbridge er en app for å spille bridge på nett hvor man utelukkende spiller med og mot roboter. App'en er gratis å laste ned, og man får noen prøvespill gratis. Etter det kan man betale for et visst antall spill, eller et abonnement som gir ubegrenset antall. Enkelte turneringsformer koster litt i tillegg, og man betaler da med "diamanter".NBF har egne turneringer på Funbridge hvor man spiller om klubbpoeng.

Muligheter på FunBridge

Fra og med 2024 får alle juniormedlemmer i NBF gratis abonnement på Funbridge. Les mer og registrerer deg på juniorbridge.no

1 måneds gratis medlemskap for nye brukere på Funbridge - les mer i flyer

Turneringer med klubbpoeng

  • En ukentlig turnering for alle fra fredag 03:00 til mandag 03:00 på 12 spill 
  • En ukentlig turnering for begynnere fra mandag 04:00 til fredag 04:00 på 6 spill
  • Umiddelbar turnering (instant tournament) for alle på 12 spill - få resultatet umiddelbart - tilgjengelig 24/7

Turneringene betales i diamanter - oppdatert kostnad per turnering finnes på Funbridge. Diamanter kjøpes i tillegg til spillpakker eller abonnement.

Merk at opptjente klubbpoeng registreres i etterkant, det vil normalt gå 1-2 måneder før poengene er registrert. 

Om diamanter

Diamanter er en virtuell valuta brukt av FunBridge. Det er vanskelig å si nøyaktig hva en diamant "er verdt", for prisen på en diamant synker om man kjøper mange i slengen. Se FunBridge sin side for mer detaljer. 

Instant tournaments

I de nye instant tournaments spiller man gamle forbundsturneringer på nytt. Dermed får man resultatet umiddelbart, og kan spille så mange turneringer man ønsker. Funbridge sørger for at man bare kan spille samme turnering én gang. Les mer (engelsk)

Utfordre en spiller

På FunBridge har du muligheten til å spille kamper på 5 spill mot tilfeldige spillere, eller kanskje du vil utfordre makker? Man kan også utfordre Argine, Funbridge' robot.
Morsom mulighet der man kan følge med på statistikken mot hver enkelt motstander

Opplæring - Spill Bridge 1-4

I FunBridge app'en er det programmert inn alle oppgavene til bokserien Spill Bridge 1-4. Oppgavesettene ligger gratis tilgjengelig under "Kom i gang. Øv deg." -> "Kom i gang med bridge". 

Spill Minibridge

Funbridge tilbyr Minibridge som en spillmodul. Der melder man antall honnørpoeng og skal etter makkerparets samlede honnørpoeng ta et visst antall stikk i farge eller grand.
Minibridgemodulen er gratis for alle og finnes under "Kom i gang. Øv deg" -> "Minibridge"