Sommerleir bridge

 

Hva: Sommerleir med bridge
For hvem: Alle juniorer, fra (8) 10-25 år
Hvor: Lillehammer
Pris: Gratis (Overnatting, aktiviteter og mat/drikke er inkludert)
Når: 29. juli - 2. august
Påmeldingsfrist: 01.06.2024
Påmeldingen er bindende.

 

 

     
 

Nybegynnerkurs på juniorleiren!

     
  Alle ungdom som er glad i å spille kort kan være med på juniorleiren. I forbindelse med juniorleiren arrangerer NBF også nybegynnerkurs.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.  Alt opplegg ellers, som mat, overnatting og fritidsaktiviteter vil være felles for alle deltakerne.

Alle klubber oppfordres til å arrangere en kveld med lynkurs i bridge for ungdom som er glad i spill. De som syns bridge er gøy kan melde seg på juniorleiren.
     
 

Om juniorleiren

     
 

Formålet med juniorleiren er å skape en sosial og god atmosfære som knytter vennskapsbånd og  gir grobunn for økt bridgeinteresse. Godt samhold og vennskap preger leiren.

På juniorleiren blir det arrangert bridgeturneringer i mange ulike former. Det blir også lagt opp til opplæring, fra nybegynnerkurs for de helt ferske til korte teoriøkter for de som er kommet litt lengre.

I tillegg gjennomføres fritidsaktiviteter som ikke er bridge. Dette blir felles for alle deltakerne. 

Juniorleiren 2024

Årets juniorleir skal være på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Her har vi leid hele Sportellet og smørehallen. Vi har plass til ca 80 deltakere i Sportellet hvor det er senger og ekstra madrasser på gulvene. I tillegg har vi mulighet for luftmadrass i smørehallen og camping for de som kan komme med campingvogn eller bobil.

Det planlegges å sette opp gratis busser med felles transport fra Sørlandet og Trøndelag. Kanskje også en buss fra Vestlandet hvis påmeldingen blir stor nok fra området. For de som kommer med kollektivtransport, kan vi hente deltakerne på Lillehammer.

Vi er så heldige at vi har fått midler fra Bufdir inkludering slik at vi sammen med midler fra NBF kan tilby gratis juniorleir. Økonomi skal ikke være til hinder for å delta på juniorleiren, men vi har ikke mulighet til å sette opp busser som dekker hele landet. Det betyr at deltakere som har økonomiske utfordringer og behov for å få dekket reisen kan ta kontakt med oss.
 
Har ditt barn spesielle behov eller funksjonsnedsettelse? Kanskje behov for å ha med en ledsager/foresatt? Her kan vi dekke reise til både deltaker og ledsager. 
 
Alle spørsmål vedrørende juniorleiren rettes til Gunn Tove Vist, tlf 97 65 66 58.
 
 
   
Foto: Svein-Erik Dahl og Trond Høines
 
 

Leirens ledere

     
 


Har du lyst til å være frivillig på leiren? Vi trenger voksne til flere mulige oppgaver (rigging, rydding, opplæring, fritidsaktiviteter, matlaging, nattevakt osv). NBF krever (på samme måte som Norges Idrettsforbund) at alle ledere har godkjent politiattest slik at foreldre/foresatte kan være trygge på å sende sine håpefulle til våre arrangement.