Sommerleir bridge

 

Hva: Sommerleir med bridge
For hvem: Alle juniorer, fra (8) 10-25 år
Hvor: Lillehammer
Pris: 1490,-

Gavekort: Send mail til bridge@bridge.no

Når: AVLYST pga covid-19. 

 

     
 

Nybegynnerkurs på juniorleiren!

     
  Alle ungdom som er glad i å spille kort kan være med på juniorleiren. I forbindelse med juniorleiren arrangerer NBF også nybegynnerkurs.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.  Alt opplegg ellers, som mat, overnatting og fritidsaktiviteter vil være felles for alle deltakerne.

Alle klubber oppfordres til å arrangere en kveld med lynkurs i bridge for ungdom som er glad i spill. De som syns bridge er gøy kan melde seg på juniorleiren.
     
 

Om juniorleiren

     
 

Formålet med juniorleiren er å skape en sosial og god atmosfære som knytter vennskapsbånd og  gir grobunn for økt bridgeinteresse. Godt samhold og vennskap preger leiren.

På juniorleiren blir det arrangert bridgeturneringer i mange ulike former som single, par, imp, lag, lynbridge og hinder.

Det blir også lagt opp til opplæring, fra nybegynnerkurs for de helt ferske til korte teoriøkter for de som er kommet litt lengre.

I tillegg gjennomføres fritidsaktiviteter som fotball, bading m.m. En utflukt pleier vi også å gjennomføre. Dette blir felles for alle deltakerne. 

   
Foto: Svein-Erik Dahl og Trond Høines
 
 

Leirens ledere

 

Sponsorer

 
 


NBF krever (på samme måte som Norges Idrettsforbund) at alle ledere har godkjent politiattest slik at foreldre/foresatte kan være trygge på å sende sine håpefulle til våre arrangement.             
 

         

 
   Pizzabakeren Mjøndalen, Stasjonsgata 2
Telefon: 32 87 87 80
   
Leverer alt av fisk- og sjømatprodukter samt kjøttprodukter fra Strøm-Larsen.