Bridge for Alle

Informasjon – Bridge for Alle Tenerife november 2021/januar 2022, se denne nyhetssaken på bridge.no.

Bridge for alle er Norsk Bridgeforbunds turneringer for alle som koser seg med bridgen. Arrangementene har en sosial og avslappet profil, og gir rom for andre aktiviteter i tillegg til bridgen.

Bridge for alle er et av hovedsatsingsområdene for Norsk Bridgeforbund. Bridge for alle har flere elementer, der samarbeidet med hotell Paradise Park i Los Cristianos, Tenerife, er en av de aller viktigste.

NBF har for tiden tre rene Bridge for Alle - arrangementer:

Tenerife januar Storefjell Tenerife november
(Trykk på lenken for å lese mer om hvert arrangement)

I tillegg så arrangerer Norsk Bridgeforbund Norsk Bridgefestival som er todelt i innhold med en Bridge for Alle del og en del med Bridge som Sport, hver sommer rundt første uke i august. I år går bridgefestivalen på Scandic Lillehammer hotell i perioden 31. juli - 7. august. Nytt av året er at det satses på en stor Bridge for Alle del. Programmet legges nå i disse dager så følg med på festivalsidene:

Bridgefestivalen


Mer om Tenerife-arrangementene:

NBF Paradise Park Bridge Festival

Festivalen som går over 3 uker i januar er flaggskipet og samler et stadig økende antall spillere på alle nivåer. Her finner du alt fra verdensstjerner og norgesmestere til dem som knapt har spilt turnering før, men arrangementet er lagt opp slik at alle kan føle seg hjemme og treffe spillere på sitt nivå.
I november
spiller turneringsbridge i 2 uker om ettermiddagen med 24 spill fra kl. 16.00. I tillegg legges det opp til noe undervisning om formiddagen, og det forsøkes tilrettelagt slik at også relativt uerfarne kan delta i egen pulje i bridgeturneringene.

Spillerinformasjon

Det spilles i utgangspunktet vanlig parturnering i A og B-pulje, men også andre typer turnering kan forekomme, f.eks. mix. Det spilles normalt fra 16-20 hver dag unntatt søndag – 24 spill pr dag. En spiller det antall dager en ønsker selv om en har meldt seg på spilling for en hel - eller flere hele uker, for Tenerife har mange alternative aktiviteter å tilby – ikke minst strandliv.

Sosiale aktiviteter

Hver kveld fra kl 21-24 er det bridgepub i FunAttic bar som ligger på toppen av hotellet (8. etasje). Her er det ekstra bridgemuligheter for dem som ønsker det (Fasit-spill), eller en kan få seg en hyggelig prat med likesinnede, med eller uten forfriskninger.