Bridge for Alle

Bridge for alle er Norsk Bridgeforbunds turneringer for alle som koser seg med bridgen. Arrangementene har en sosial og avslappet profil, og gir rom for andre aktiviteter i tillegg til bridgen.

Bridge for alle er et av hovedsatsingsområdene for Norsk Bridgeforbund. Bridge for alle har flere elementer, der samarbeidet med hotell Paradise Park i Los Cristianos, Tenerife, er en av de aller viktigste.

NBF har for tiden tre Bridge for Alle - arrangementer:

Tenerife januar Storefjell Tenerife november
(Trykk på lenken for å lese mer om hvert arrangement)

Mer om Tenerife-arrangementet:

NBF Paradise Park Bridge Festival

Festivalen som går over 3 uker i januar er flaggskipet og samler et stadig økende antall spillere på alle nivåer. Her finner du alt fra verdenstjerner og norgesmestere til dem som knapt har spilt turnering før, men arrangementet er lagt opp slik at alle kan føle seg hjemme og treffe spillere på sitt nivå.

Spilleinformasjon
Det spilles i utgangspunktet  vanlig parturnering i A og B-pulje, men også  andre typer turnering kan forekomme, f.eks mix.  Det spilles normalt fra 16-20 hver dag unntatt søndag – 24 spill pr dag. En spiller det antall dager en ønsker, for Tenerife har mange alternative aktiviteter å tilby – ikke minst strandliv.

Påbygningskurs

For de som ønsker å lære mer, arrangerer Norsk Bridgeforbund kurs for litt øvede 11.-23 november 2019. Kurset spill Bridge 2 tar nybegynneren et steg videre. I januar 2020 vil det være temabasert undervisning 1 time flere ganger i uken.

Sosiale aktiviteter

Hver kveld fra kl 21-24 er det bridgepub i Teide Bar som ligger på toppen av hotellet( 8. etasje). Her er det ekstra bridgemuligheter for dem som ønsker det ( Facit-spill), eller en kan få seg en hyggelig prat med likesinnede, med eller uten forfriskninger.