Scandic Lillehammer Hotel

Norsk Bridgeforbund har fra 1.1.20 inngått en avtale med Scandic Lillehammer Hotel som innebærer at vi skal avholde alle de store arrangementene våre på hotellet i tiden fremover. Avtalen er 5-årig med gjensidig prøvetid.

Avtalen gir Norsk Bridgeforbund gode sponsorinntekter som gjør at vi kan opprettholde gode arrangementer i supre omgivelser uten å måtte vesentlig øke deltakeravgifter. Samtidig er hotellet meget samarbeidsvillige og ønsker alle bridgespillere hjertelig velkommen.

Litt om Scandic Hotell Lillehammer:
Scandic Lillehammer Hotel åpnet dørene i 1911, og er Innlandets største møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekendopphold. Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. Vår konferanseavdeling består av 17 store og små møterom som passer til både små og store arrangementer og messer. Hos oss finner du også stort treningssenter på 300 kvm, innendørs- og utendørs svømmebasseng, samt vårt nyåpnede velværesenter. Hos oss finner alle seg en favorittplass. Beliggenheten som er så nær sentrum gjør at hotellet fort blir ditt førstevalg.

Se brosjyre for mer info.

Hvordan booke rom til de ulike arrangementene:
Hvert arrangement har sin egen bookingkode som gjelder for de datoene arrangementet holder på. Man ikke feks altså ikke bruke koden for bridgefestivalen til å booke rom under seriemesterskapet. De ulike bookingkodene vil alltid legges ut på infosidene og i brosjyrer for det enkelte arrangement, samt på bridgefestival.no og msibt.org

Med korrekt bookingkode booker man rom til en fordelaktig pris direkte på Scandics hjemmesider.
Ønsker man å kontakte hotellet direkte finnes kontaktinfo på hotellets hjemmeside.

Scandic Friends:
Scandic Friends er medlemsklubben til Scandic og alle medlemmer i NBF får en fordel ved innmelding som innebærer følgende:
Du er en viktig kunde for oss, og derfor er du invitert til å ta del av et unikt tilbud - hver poeng- kvalifiserende overnatting vil telle som 2 de neste 5 oppholdene. Dette betyr at du vil nå et høyere medlemsnivå mye raskere! Du starter på Level 1.

Som medlem i Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Når du bor hos oss og spiser i vår restaurant (ikke glem å sette regningen på rommet ditt), tjener du poeng. Dine poeng kan brukes til bonusnetter, tilvalg og hos utvalgte partnere. Som medlem får du også alltid de beste prisene på overnatting, alle dager hele uken, og 10 % på mat i restauranten i helger.

Innmelding i Scandic Friends må gjøres via denne lenken for å få fordelene:
https://www.scandichotels.no/memberpromo1