Scandic Lillehammer Hotel

Norsk Bridgeforbund har fra 1.1.20 inngått en avtale med Scandic Lillehammer Hotel som innebærer at vi skal avholde alle de store arrangementene våre på hotellet i tiden fremover. Avtalen er 5-årig med gjensidig prøvetid.

Avtalen gir Norsk Bridgeforbund gode sponsorinntekter som gjør at vi kan opprettholde gode arrangementer i supre omgivelser uten å måtte vesentlig øke deltakeravgifter. Samtidig er hotellet meget samarbeidsvillige og ønsker alle bridgespillere hjertelig velkommen.

Litt om Scandic Hotell Lillehammer:
Scandic Lillehammer Hotel åpnet dørene i 1911, og er Innlandets største møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekendopphold. Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. Vår konferanseavdeling består av 17 store og små møterom som passer til både små og store arrangementer og messer. Hos oss finner du også stort treningssenter på 300 kvm, innendørs- og utendørs svømmebasseng, samt vårt nyåpnede velværesenter. Hos oss finner alle seg en favorittplass. Beliggenheten som er så nær sentrum gjør at hotellet fort blir ditt førstevalg.

Se brosjyre for mer info.

Hvordan booke rom til de ulike arrangementene:
Hvert arrangement har sin egen bookingkode som gjelder for de datoene arrangementet holder på. Man ikke feks altså ikke bruke koden for bridgefestivalen til å booke rom under seriemesterskapet. De ulike bookingkodene vil alltid legges ut på infosidene og i brosjyrer for det enkelte arrangement, samt på bridgefestival.no og msibt.org

Med korrekt bookingkode booker man rom til en fordelaktig pris direkte på Scandics hjemmesider.
Ønsker man å kontakte hotellet direkte finnes kontaktinfo på hotellets hjemmeside.

Scandic Friends:
Scandic Friends er medlemsklubben til Scandic og alle medlemmer i NBF får en fordel ved innmelding. Denne innebærer dobbel antall poeng på de 5 første overnattingene, noe som gjør at man rykker opp til nivå 2 dobbelt så fort. Ved å være medlem i Scandic Friends får man 20 % rabatt på de aller fleste helger og ferier, samt 10 % rabatt på mat og i shoppen på hotellet. 

Innmelding i Scandic Friends må gjøres via denne lenken for å få fordelene:
https://www.scandichotels.no/memberpromo1