NM FOR PAR 2021

NM for par spilles på Storefjell i helgen. Det foregår også turneringer i regi av spesialkretsen Bridge for Alle og Storefjellfestivalen. Dette pågår fra 1.10 til 6.10. Det var velkomstturnering fredag.

I den prestisjetunge parfinalen som starter lørdag deltar 54 par som skal spille tre spill mot alle de andre (hele 159 spill totalt) før medaljene deles ut på mandag.

Storefjell 1001 Resort Hotell er stedet for bridgespillere i helgen og utover neste uke

Startlisten for parfinalen finner du her.

Hvem blir mine favoritter i årets NM for par?

Av medaljevinnerne fra i fjor deltar gullvinnerne Hallgeir Hartvigsen-Espen Kvam (Møre og Romsdal) også i år. Kan de følge opp suksessen fra i fjor?

Jeg tror fjorårsvinnerne vil gjøre det bra, men om gullvinnerne skal tippes går mine «penger» først og fremst i favør av disse tre parene:

Christian Bakke-Tor Eivind Grude, Sam Inge Høyland- Jo-Arne Ovesen og Svein Gunnar Karlberg-Kurt-Ove Thomassen.

Foruten de tre parene finner jeg 10-12 par til som det ikke vil være noen stor overraskelse hvis ett av de går til topps. Og det kan sikkert være enda flere par som kan melde seg på om de får full klaff.

Spennende blir det garantert, og turneringen kan følges på BBO. Resultater finnes underveis på NM-siden, her. Parfinalen vil også bli fulgt opp her i min blogg - "fra langt hold" - med noen rapporter og spill.