RealBridge online lag (NBF)

Det er stor interesse for denne lagturneringen hvor medlemmer av NBF kan delta. 

Den starter 1.februar og det spilles i tre klasser med ulikt nivå.

Påmeldingsfristen var egentlig 24.januar., men ble forlenget da det var noen ledige plasser i de forskjellige klassene, i alle fall så sent som torsdag morgen.

Informasjon om NBF sin RealBridge online lag finner du her.

 

 

Bli med på WORLD BRIDGE TOUR?

Det florerer med tilbud i online bridge både nasjonalt og internasjonalt så det er mye å velge mellom.

NBF sine turneringer.

Både klubbene i Norge og NBF har flere tilbud. Kamper i NM for klubblag spilles på RealBridge. NBF arrangerer fredags og søndagsturnering med klubb og kretspoeng samt sammenlagtpremier.

I februar starter også NBFs lagturnering på RealBridge hvor det er flere klasser for ulike nivå. RealBridge er et spennende konsept hvor man ser makker og motspillere. Informasjon om NBF sine tilbud finner du på NBF sin side, www.bridge.no.

World Bridge Tour (WBT)

Som tidligere nevnt er WORLD BRIDGE TOUR (WBT) et nytt konsept som nordmenn står bak. Der er det turneringer på forskjellige nivå, og WBT legger stor vekt på at det skal skje i ordnede, rene former og fair play.

WBT v/Boye Brogeland har sendt ut et informasjonsbrev hvor alt om medlemskap, turneringer osv. finnes. Vi sakser deler av det:

//

World Bridge Tour (WBT) er en arena for turneringsspillere på alle nivåer, med fokus på fair play og å videreutvikle bridgen. Thomas Charlsen og Boye Brogeland står bak konseptet gjennom World Bridge Holding, hvor også Martin Andresen er styremedlem.

Mer informasjon om oss og WBT finner du her.

WBT har turneringer i to ”klasser”; Champions Cup (for toppspillere) og Challengers Cup (for turneringsspillere). Den første Champions Cup-turneringen ble arrangert i begynnelsen av januar, og resultater og ranking kan sees her.

Mer informasjon om Challengers Cup finner du her.

Fra mandag 8. til fredag 12. februar arrangeres den første Challengers Cup-turneringen. Ønsker du å delta, men mangler lagkamerater eller makker, vil vi være behjelpelige med å finne dette.

For å spille WBT-turneringer trenger man et WBT-medlemskap. Dette er gratis, og registreringen gjøres her.

Per dags dato har vi mer enn 800 godkjente WBT-medlemmer.

I samarbeid med Online Contract Bridge League (OCBL) utgis en daglig bulletin der spill og resultater fra turneringene blir publisert. Den kan leses her.

Flere av WBT-turneringene har blitt streamet på vår Twitch-kanal med dyktige kommentatorer. Kommende og tidligere sendinger (direkte overføringer tirsdag, torsdag og lørdag fra 21.40) kan du kikke på her.

Jeg håper dette virker interessant, og at du kan tenke deg å spille og/eller følge World Bridge Tour framover. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller kommentarer vedrørende WBT, enten direkte til Boye Brogeland (BIN) eller via vår WBT-mail (info@worldbridgetour.org).

Med vennlig hilsen,

Boye Brogeland

World Bridge Tour

//

Som de fleste har fått med seg er det altså ikke mangel på muligheter for å spille bridge selv om coronaen fortsatt herjer. Vi anbefaler norske spillere å støtte opp om NBF sine turneringer, men det går an å prøve seg litt internasjonalt også. I så fall er WBT et godt alternativ!