Norsk lag med i YEH BROS CUP

Den prestisjetunge YEH BROS CUP starter tirsdag 9.april i Shanghai, Kina. Denne turneringen regnes som en av de tøffeste i verden utenom de offisielle mesterskapene. Enkelte mener til og med at YEH BROS CUP har et sterkere felt enn i VM!

Det står 28 lag på startlisten, mange av dem rene landslag. For Norge stiller Christer Kristoffersen, Erik Berg, Allan Livgård og Terje Aa.

Det er som vanlig skyhøyt nivå i denne invitasjonsturneringen. To amerikanske lag er med og blir blant favorittene. ZIMMERMANN spiller med sin faste makker Multon og har med seg italienerne Lauria-Versace og polske Klukowski-Gawrys. Videre er det gode lag fra Nederland og England og noen sterke kinesiske lag. Vi tror likevel Norge vil hevde seg i Kina. I fjorårets utgave vant et av de amerikanske lagene foran ZIMMERMANN med Helness og Helgemo på laget. 


Utover uken kommer vi tilbake med resultater og spill fra turneringen. All informasjon så langt inkludert deltakernes systemkort, åpningsbulletinenen osv. finner du på Yeh Bros Cup sin hjemmeside, her.