Knallsterkt av Norge U-16 i BAM turneringen!

I VM for Ungdom spilte Norges U-16 lag knallsterkt i Board-A-Match (BAM) kvalifiseringen og ble på 2.plass. Dermed blir det finalespill på de fire norske ungdommene! Link til resultater, her. 

Gratulerer! F.v. Sofie Græsholt Sjødal, Marius Dalemark Austad, Ida Marie Øberg og Christian Fredrik Johnsen.

LYON - oppdatering onsdag

I Lyon er kvalifiseringen i VM Transnational ferdig. Team Zimmermann ledet lenge, men et par tap mot slutten gjorde at de ble på 2.plass i kvaliken.

Resultatene så langt i Transnationals finner du på mesterskapssiden, her. 

I Bermuda Bowl ble Frankrike alt for sterke for New Zealand som dermed skal spille bronsefinale fra torsdag morgen. Den blir mot Bulgaria som ble slått av USA 2 i semfinalen. Amerikanerne blir Frnkrikes motstander i finalen. Det er to knallsterke lag, men mitt tips for finalen er at Frankrike tar hjem dette på hjemmebane. 

I dameklassen blir det Kina-England i finalen. Sverige skal spille bronsefinale mot Polen.

I seniorklassen er det Italia og USA 2 som møtes i finalen, mens India og Sverige skal kjempe om bronsen.  

Ganske så symptomatisk for vår semifinale-kamp hvor vi ble skikkelig utspilt av franskmennene er dette spillet:

Merk at slik som kortene sitter fordelt kan N/S vinne 4 hjerter med sine 16 hp. Ved begge bord var det imidlertid Ø/V som fikke spille utgang. New Zealands vest var i 4 grand og nord skulle spille ut. Han valgte ruter dame, og da gikk motspillet fort etterpå. Syd kom inn på ruter ess i andre stikk og skiftet til hjerter gjennom vests konge. Frankrike tok seks hjerterstikk og tre i ruter, seks sonebet! 

Ved det andre bordet valgte Whibley (nord) å spille ut hjerter dame i et håp om at makkeren kanskje hadde et inntak og dobbel hjerter. Det var feil, spillefører vant for hjerter konge og tok 11 stikk på mindre enn 11 sekunder. Med +600 i beteplukk og +660 ved det andre bordet var det bare å notere 15 IMP til Frankrike.