Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

LYON - oppdatering onsdag

I Lyon er kvalifiseringen i VM Transnational ferdig. Team Zimmermann ledet lenge, men et par tap mot slutten gjorde at de ble på 2.plass i kvaliken.

Resultatene så langt i Transnationals finner du på mesterskapssiden, her. 

I Bermuda Bowl ble Frankrike alt for sterke for New Zealand som dermed skal spille bronsefinale fra torsdag morgen. Den blir mot Bulgaria som ble slått av USA 2 i semfinalen. Amerikanerne blir Frnkrikes motstander i finalen. Det er to knallsterke lag, men mitt tips for finalen er at Frankrike tar hjem dette på hjemmebane. 

I dameklassen blir det Kina-England i finalen. Sverige skal spille bronsefinale mot Polen.

I seniorklassen er det Italia og USA 2 som møtes i finalen, mens India og Sverige skal kjempe om bronsen.  

Ganske så symptomatisk for vår semifinale-kamp hvor vi ble skikkelig utspilt av franskmennene er dette spillet:

Merk at slik som kortene sitter fordelt kan N/S vinne 4 hjerter med sine 16 hp. Ved begge bord var det imidlertid Ø/V som fikke spille utgang. New Zealands vest var i 4 grand og nord skulle spille ut. Han valgte ruter dame, og da gikk motspillet fort etterpå. Syd kom inn på ruter ess i andre stikk og skiftet til hjerter gjennom vests konge. Frankrike tok seks hjerterstikk og tre i ruter, seks sonebet! 

Ved det andre bordet valgte Whibley (nord) å spille ut hjerter dame i et håp om at makkeren kanskje hadde et inntak og dobbel hjerter. Det var feil, spillefører vant for hjerter konge og tok 11 stikk på mindre enn 11 sekunder. Med +600 i beteplukk og +660 ved det andre bordet var det bare å notere 15 IMP til Frankrike. 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.