Bogen- Bogen fører i mixen

Med en sesjon igjen å spille har Anne Irene Bogen og Håkon Bogen fått opp en ledelse på 235 poeng til nr. 2, Tina Ovenstad - Haldor Sunde med Åse Langeland - Lar Arthur Johansen ikke langt bak dem igjen på 3.plass. Bak de tre første kommer imidlertid et helt kobbel som vil være med å kjempe hardt om medaljer, og med såpass mange spill igjen kan selvsagt en av de parene også med en god siste sesjon kjempe om gull. Den komplette resultatlisten etter to sesjoner finner du her.  

Hvordan ville du og din makker meldt disse kortene fra formiddagens mix-par (Ø/ingen, og Ø/V passer hele tiden)?

Det er ingen tvil om at 6 spar er korrekt - i teorien. Der er det bare å kaste to kløver på hjerter, og det spilles for overstikk ved å ta ruterfinessen. I 6 grand er det farlig med kløver ut (som kom der nord var spillefører), for ruterfinessen må tas for å komme til tolv stikk. Ryker den blir det bet! Dessuten er det kun tolv stikk i grand om kongen sitter fjerde eller mer i saks, og da er det fortsatt tretten i grand.

Siden det var parturnering satset en god del par på 6 grand, og de fikk betalt for satsingen da vest hadde ruter konge dobbel. Å notere +1470 ga +73 av 84 oppnåelige. 

Toppen på dette spillet gikk til Margot S. Alfheim - Magne Eide som noterte +2210 i 7 spar. Lederparet fikk +31 for 6 spar med tretten stikk.