NICKELL slått ut av en Kiwi!

Lag Nickell var som tidligere sagt her i bloggen en av de største favorittene i Spingold. I Round of 16 var det imidlertid slutt for stjernelaget som tapte med 10 IMP mot lag Mittelman. På det laget spiller den opprinnelige Kiwien Ishmael Delmonte. Han har i flere år bodd i Australia, men er fra Auckland, New Zealand hvor han voks opp rett nede i gata der jeg bor. "Ish" har nå forflyttet seg til Las Vegas hvor han har bridge som sitt levebrød.   

"ISH" - en meget fargerik spiller

I kvartfialen møter MITTELMAN lag GUPTA som bl.a har med ZIA og Nystrøm-Upmark fra Sverige. ZIA var Delmontes makker i den forrige syklusen (periode hvor proffene er knyttet til et bestemt lag), men det var langt i fra noen suksess. To veldig kreative og kanskje litt egenrådige typer fungerte ikke som makkerskap. "Aldri mer" sa Delmonte til meg da jeg i januar spurte han om hvordan det var å spille med selveste Zia. Nå får de sjansen til å møte hverandre i en viktig kamp, og ISH mot ZIA blir litt sånn "en kamp i kampen". Det laget som vinner den kampen kommer til å møte det "norske" laget DIAMOND i semifinalen hvis det går som vi håper (og tror), at Lindqvist og Brogeland ordner semifinale. 

Brogeland - Lindqvist til kvartfinalen!

I Spingold, den mest prestisjetunge lagturneringen i US nationals ble det ren overkjøring i favør Boye Brogeland og Espen Lindqvist sitt lag DIAMOND. Da de ledet med over 100 IMP etter kun to av fire sett ga motparten (lag SONSINI) seg, og det norske paret fikk en kort dag på jobben. I kveld (fredag) møter de lag PIEDRA som var 62 seedet fra start og har skapt en liten sensason med å komme så langt som dette. Så laget med det norske stjerneparet blir klar favoritt i kvartfinalen sin. Følg kvartfinalen på BBO i kveld!