Lag SKEIDAR storspiller i Polen

I Sopot pågår den internasjonale lagturneringen World Bridge Tour Masters. Det gjenstår tre kamper av grunnspillet før det blir utslagskamper. Så langt har lag SKEIDAR storspilt og leder klart. Resultatene finner du her.  

Dette er voldsomt bra score, ca. 16 VP i snitt per kamp. På lederlaget spiller Nicolai Heiberg-Evenstad - Stian Evenstad og Lasse Aaseng - Arve Farstad. Begge de to parene har spilt glimrende og ligger som nr. 1 og 2 på butleren også.

Det må vel snø oppover om ikke SKEIDAR blir å finne i sluttspillet om plassene fra nr. 1 til nr. 4. Der velger vinnerne av grunnspillet motstanderlag først. Med en bra dag i morgen har Skeidar en god sjanse til å gå til topps og kunne velge seg motstander i den første utslagskampen. 

På 4.plass så langt ligger lag DE BOTTON som har med de to nordmennene Thor Erik Hoftaniska og Thomas Charlsen. 

Undertegnede har nettopp gjennomført en langdryg reise fra motsatt side av kloden til gamlelandet og derfor ikke fått fulgt med så godt. Men de neste dagene skal vi kunne få fortalt mer om det som skjer i Sopot og helt sikker også lagt ut noen spill. Det blir også oppdateringer her i bloggen fra Sveaas-turneringen  på Lillehammer som starter i morgen med lagturnering før hovedturneringen for par spilles fredag, lørdag og søndag.