BK MISSKLIKK med initiativ

MATCHE JUNIORER/UNGDOM MED TOPPSPILLERE

Mange fant det inspirerende å få spille med internasjonale proffer, eller andre toppspillere i PRO-AM turneringen som ble spilt rett over nyttår.

Nå kommer BK Missklikk med et initiativ for å matche ungdom/juniorspillere med elitespillere.

Den nye klubben har skapt en arena på RealBridge hvor det spilles Monradturneringer fem kvelder i uken. I høst var det mellom 25 og 50 par. Nå i omikrontider er det mellom 60 og 100 par!

Initiativtakerne melder om utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger, og klubben har allerede fått mer enn 100 medlemmer. De som leder klubben spør seg nå: «Hva kan vi bruke dette til utover det å ha et kjærkomment sted å spille bridge?»

De tenker nå på å forsøke og matche juniorer/ungdom med toppspillere. Det forutsetter at elitespillere er med på et slikt opplegg.

Selv kan jeg underskrive på hvor inspirerende det er for en ung spiller å få spille med etablerte toppspillere. Da jeg var tenåring, var jeg så heldig å få spille med noen av de aller beste spillerne i Trondheim. Det ga en rask utvikling i starten.

For spillere som ønsker utvikling er det svært gunstig å spille både mot og med gode spillere. Derfor synes jeg dette er et meget interessant initiativ.

Så godt som alle er jo enige i at det bør satses på barn/ungdom/juniorer. Noen gjør utrolig mye, og det jobbes veldig både fra NBF sin side og andre idealister. Det ville det vært flott om flere toppspillere bidrar også. Gjennom dette initiativet kan de gjøre det ved å sette av (litt) tid og spille med en ung spiller. Det behøver ikke å være så ofte, men å bidra i alle fall av og til med sin erfaring vil være supert for unge spillere.

Kommende uke vil BK Missklikk hevende seg til en rekke landslagspillere, stormestere og noen andre for å se om eliten er villig til å gå foran og vise vei. Å være med vil for de forespurte være helt uforpliktende og BK Missklikk vil ta seg av alt det praktiske.