Norgescup online, 2024-2025

NBFs Norgescup online er en ny satsing av bridgeforbundet, og det ser ut som noe som mange kan ha glede av. Opplegget er for å gi NBFs medlemmer et godt turneringstilbud på nett.

NorgesCupe'en er godt annonsert flere steder, bla. på NBF sine sider, men vi nevner det her i bloggen også. Alle informasjon, påmeldingslenker osv. finner du her.

NBF arrangerer disse partneringene over et helt år fra den første turneringen 22.juni til juni 2025. Det skal spilles ti parturneringer på Realbridge.

De seks beste resultatene teller i sammendraget, så om man satser på sammendraget og får et dårlig enkeltresultat kan man bare gå på med krum hals og spille mer, og så kan de dårligste resultatene strykes. Men en kan også spille så mange eller få turneringer man vil og eventuelt delta bare i enkeltturneringer.

Det blir premier for hver enkelt turnering (20% av feltet), og bra pengepremier i sammendraget. 

Så her er det bare å melde seg på! Du kan spille selv om du har ferie og er på hytta eller i utlandet. "Online is everywhere" som man sier, så dette er virkelig noe for de bridgefrelste som liker godt å spille online.