MESTERTREFF ONSDAG OG TORSDAG

Onsdager er det ikke så mange klubber som spiller så det deltok kun 63 par mens det var et snitt på mellom 2 og 300 par de to første dagene. 

Til topps onsdag kveld gikk Willy Roger Ottemo-Unn Kristin Laberg (Sortland/Skånland)  med 68,71%. På 2.plass fulgte Sigurd Fiskaaen-Reidar Arejord (Sotra BK) med 64,19% og like bak der på 3.plass Pål Øystein Jacobsen-Karl Ottar Rundereim (Fauske/Måløy) med 64,17%.

Alle resultatene, spill og detaljer for onsdagens turnering finner du her.

Torsdag deltok 179 par. Da fikk vi den eneste scoren over 70%. Sigurd Evjen-Marius Leikvold (Gol BK) vant med 70,33%. På 2.plass kom Jørn Fjæstad-Gunnar Pettersen (Sarpsborg BK) med 67,83% og på 3.plass Ole Petter Ramberg-Nils Kåre Fjærestad (Vik BK) med 67,24%.  

Alt om torsdagens turnering, her.

Forhåndsskrevet omtale av alle spillene finner du her (onsdag) og her (torsdag)

Dette var et spennende spill fra torsdagen. Du kan jo diskutere det med din faste makker. Er det mulig å melde disse kortene med full styring så en vet nokså sikkert at lilleslem i hjerter er bra?

I min forhåndsskrevne omtale av spillene gjettet jeg på at å melde lilleslemmen som i praksis er nedlegg ville gi bra spill, men de som var i 6 hjerter og fikk de tolv stikkene som er der fikk kun strø over middels. Det var en rekke +1010 for tretten stikk, alle hvor kontrakten ble spilt av nord. Da måtte øst finne ruter i utspill for å få poeng. Tretten stikk i slem ga nesten 80% til N/S.

Å få ren topp er alltid hyggelig, og det er like verdifullt om man har har vært heldig som de gangene toppen kommer fordi det har blitt gjort noe godt. Deter jo lov å ta en sjanse? Arild Olsen-Håkon Indgul (Fredrikstad/Sarpsborg) blåste ut i 7 hjerter. Da det ikke kom ruter ut var spillet over på sekunder, tretten stikk og +1510 og 100% score på spillet!