FLOTT INITIATIV AV BK MISSKLIKK!

BK MISSKLIKK

Den nye bridgeklubben Misklikk startet opp i sommer og er medlem i NBF. Som navnet antyder er det online bridge det er snakk om.

De fleste av oss som pga. Covid har blitt tvunget til å spille en del online de siste par årene har vel opplevd å klikke feil på tastaturet (missklikk) og dermed spille et kort som virker helt på jordet. Jeg har i alle fall gjort det.

Vi gjør jo feil av mange årsaker, men missklikk i online bridge er ekstra irriterende.

Iniatiativtakerne til denne bridgeklubben - Thor Simonsen, Iwona Larssen og Magnus Bruun Larssen - hadde som formål at klubben skulle være et alternativ for alle de som av ulike årsaker ikke kan spille i klubben. Det kan være mange ting, for eksempel hindringer pga. den fysiske eller psykiske helsen, omsorgsoppgaver i hjemmet, langt til nærmeste klubb, eller rett og slett mangel på makker eller mangel på trivsel i aktuell klubb. I tillegg ønsker BK Missklikk å være et supplement for spillere som ønsker å spille mer enn den lokale klubben kan tilby av spilling.

Initiativtakerne er klare på at de ikke ønsker å være konkurrent til live-bridgen og at klubbspilling er norsk bridges hjørnesten.

MISSKLIKK STØTTER JUNIORBRIDGEN

I forbindelse med Auksjonen forut for pro-am turneringen som skal spilles 2.januar kjøpte BK Missklikk flere spillere. Inntektene fra auksjonen går jo til et godt formål, juniorbridgen.

BK Missklikk lyktes altså i å kjøpe flere, og bla. sikret de seg retten til å spille med to av de aller største stjernene, Tor Helness og Zia Mahmood!

Noen av spillerne Missklikk kjøpte har blitt loddet ut, men de to nevnte superstjernene har det blitt spilt om i en serieturnering hvor premiene altså er retten til å spille med Tor eller Zia. I skrivende stund vet jeg ikke hvem som har vunnet (eller vinner) de premiene, men det får vi snart se. Turneringen spilles jo rett over nyttår.

DELTA I AUKSJONSTURNERINGEN (2.januar)!

Turneringen har fått navnet Marit Sveaas IBT PRO AM. Arrangør er Helgeland Juniorbridgeklubb.

Jeg har faktisk hørt noen si de ikke skal spille fordi de tror (trodde) de ikke kan være med siden de ikke fikk tilslaget på noen av auksjonsobjektene. Det er feil, alle kan spille!

Det er bare å melde seg på, og turneringsavgiften er kun kr. 200 per par. De som melder seg på med sin faste makker (eller andre) behøver ikke å ha deltatt i auksjonen, også de som kanskje ikke fikk tilslaget på den/de de bød på).

Informasjon om turneringen som vil foregå på RealBridge (der kan det også meldes på) finner du her.

Alle som har mulighet for å stille bør gjøre det! Det vil garantert bli en morsom turnering hvor du får møte mange kjente bridgenavn ved bordet. De fleste av dem har helt ukjent makker, og det øker sjansen for å få seg noen gladspill mot de forskjellige stjernerspillerne som det uansett kan være inspirerende å prøve seg mot.