MARIT SVEAAS INTERNASJONALE BRIDGETURNERING

Det er andre gang Marit Sveaas International Bridge Tournament arrangeres. I år spilles den i Operaen i Oslo fra 4. til 6.august. Det er en hjemmeside på internett hvor du får all informasjon og hvor det kan meldes på til turneringen: www.msibt.org

Enkelte vil nok anse denne storturneringen med skyhøye pengepremier som en eliteturnering. Det er det også, men ikke bare det. At det vil delta mange toppspillere bør ikke skremme andre som ikke føler de er helt i det ypperste elitesjiktet fra å delta. Det er nemlig fine (penge)premier i mange klasser.

I disse klassene blir premieringen slik (forutsatt at det er minst 15 par i klassen):

Dessuten vil det å delta i denne turneringen være en flott happening hvor du får brynt deg mot norske toppspillere og endel internasjonale, kjente navn, samtidig som du kanskje kan ha en sjanse til å kunne vinne en fin premie selv om du ikke er med og kjemper helt i toppen av resultatlisten.

Både jeg selv og NBF håper mange av dere tar del i denne fantastiske turneringen.

Av de som kommer med ambisjoner om å kapre den storflotte førstepremien i åpen klasse vil det først og fremst være omtrent det som kan krype og gå av norske toppspillere. Det blir tretten hovedpremier (forutsatt at 250 par deltar). Førsteprisen er på fantastiske kr. 300.000 (ca. 33.000 Euro).

Kan far og sønn, Fredrik og Tor Helness vinne i år som i fjor?

I tillegg til norgeseliten vil det komme mange internasjonale toppspillere til Oslo for å spille i Operaen. MSIBT spilles altså helgen før bridgefestivalen starter i Drammen.

Undertegnede er en av mange som (selvsagt) tar turen til Oslo den helgen, og jeg håper å treffe nettopp deg i Operaen under MSIBT!