USA: Nesten seier for Boye Brogeland

Etter meget sterk spilling i finalen i Life Master Pairs under høstmesterskapet i USA hadde Boye Brogeland og hans engelske makker David Gold klatret voldsomt på resultatlisten, og det manglet kun noen få poeng for å vinne hele greia.

Det ble andreplass like bak fra David Grainger-Greg Hinze (Canada/USA).


Brogeland-Gold er et nytt par satt sammen for dette mesterksapet, og de spilte sammen for første gang. I kvalifiseringen gikk det ganske trått og de kvalifiserte seg for videre spill som ett av de siste parene. Men så hadde de funnet tonen og klatret 99 plasser til andreplassen!

I kvalfiseringen gjorde Erik Eliassen-Espen Anfinssen fra Stavanger det skarpt og var beste norske par på listen med en sterk 7.plass.

På resultatlisten fra finalen (50 par) finner vi foruten Brogeland Tor Helness på listen som nr. 22 sammen med Jessica Larsson fra Sverige.

Høstmesterskapet fortsetter med lagturneringer, og til slutt den mest prestisjetunge av dem alle, Reisinger Board-A-Match.

Link til resultater, bulletiner osv. for Fall Nationals finner du her. 

Skolemesterskapet - kjempesuksess!

I helgen ble det arrangert skolemesterskap i bridge i Oslo. Det deltok 24 lag fra hele landet. Spillerne var fra 5.-10. klasse og videregående skole. 

Turneringen ble en knallsuksess, og spillerne lærte masse, traff nye venner og hadde en flott helg i Oslo.

 

Hard kamp om poengene i Skolemesterskapet

 

Til topps gikk Lundehaugen/Iglemyr Skole fra Sandnes med spillerne Sigrunn Faag, Maren Idland Sægrov, Selma Næsdal, Erleta Plana og Maja Nesdal. 

Sula ungdomsskole (Ålesund/Nesodden) ledet lenge, men ble forbigått mot slutten og endte på andreplass. På det laget spilte Linus Hjelvik, Martinus Hjelvik, Lars Olav Kjønsvik, Maren Hansen Kjensli og Nicolai Heiberg-Evenstad.

Tredjeplassen gikk til Eidebakken Skole, Lyngen. For det laget spilte Magnus Sætre, Frida Yanmin Letto, Emma Vang og Einar Langgård.

Alle resultatene finner du her.