Let the games begin!

Klokken er 7.30 lørdag morgen her i Montecatini Terme i ydylliske Toscana, Italia. Om tre timer braker det løs i European Open, og første turnering er som vanlig i disse mesterskapene mix-lag. Som allerede nevnt er det en haug med nordmenn på startstreken, og i går kveld ble den lille byen fylt opp med bridgespillere. Vi kommer selvsagt tilbake med resultater, spill og historier fra de to ukene EM varer.

Alle er alltid i godt humør fra start når vi møtes i slike sammenhenger, og de fleste greier uteover de neste par ukene å unngå for mye surmuling selv om bridgen kanskje ikke går så bra som man håpet. Et lite irritasjonsmoment er hva vi ble møtt med av EBL da vi registrerte oss for å betale ganske høye startkontigenter;

Arrangøren flyttet spillestedet kort tid før mesterskapet, etter at "alle" hadde bestilt hotell i nærheten av det opprinnelige spillestedet. De annonserte det med opplysning om at dette skulle bli så fint likevel, for de ville sette opp shuttle-busser, no problem! Så kommer vi hit, og de forlanger betaling for transport til spillestedet, noe alle må benytte seg av (eller ta taxi) da vi selvsagt må bo der vi har bestilt hotell i henhold til det vi først hadde fått oppgitt var passende avstand fra spillestedet.

Slikt irriterer, men det skal nok ikke gå ut over humøret og gleden ved å kunne være tilstede og delta, og kunne møte massevis av bridgevenner fra hele verden.

LET THE GAMES BEGIN!