Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

KREATIVITET i en vanskelig tid

Nå som bridgeklubber over hele verden er stengt og turneringer kansellert, vil bridgespillere over hele kloden få bridge-abstinenser. Veldig mange benytter seg av mulighetene for online bridge, og det mest populære er BBO (Bridge Base Online). BBO har hatt endel problemer den siste tiden fordi så mange nye online-spillere begynner å bruke stedet. Det jobbes imidlertid på spreng for å få alt til å fungere, og det spilles masse bridge både på BBO og andre nettsteder 24 timer i døgnet!

Også bridgeklubber har begynt å arrangere klubbkvelder online. Selv er jeg ikke noen kjempefan av online bridge, men det er klart at nå som det ikke går an å få spille vanlig, organisert bridge er online et bra substitutt.

Omtrent nå skulle det amerkanske vårmesterskapet (Spring Nationals) ha blitt arrangert i Columbus, Ohio. Det ble som alt annet av store arrangement avlyst. Da kom det raskt opp en idé om å lage en lagturnering for topp-lag på BBO. Den kalles Colubus Alt, og det spilles nå, i skrivende stund. Det deltar åtte, sterke internasjonale lag, og etter første dag leder velkjente LAVAZZA (Italia).

Turneringen går fra 23.mars til 26.mars. Arrangør er noe som kalles bid72 (en online melde-app) i sammarbeid med nettstedene Netbridge og Bridge Base Online. Du kan følge med på dette på BBO, selvsagt, men det legges også ut bulletiner på internett. De kan du finne her.

Vi sakset litt informasjon om dette gode tiltaket fra pre-bulletinen:

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.