Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Glimrende video-opplegg for opplæring/trening!

NBF kjører nå et opplegg med turneringer på RealBridge hvor spillerne får tilsendt en video med gjennomgang av spillene. 

Sven-Olai Høyland er kjent som en toppspiller, men i mange år nå har han også brukt mye tid og gjort mye arbeid for utvikling av unge spillere. Han har gjort mye for spillere på juniorlandslagsnivå, bla. det kjempeflinke jentespillerne våre, men også for ferskere spillere.

Sven-Olai forklarer på en god måte

I morgen tirsdag spilles den tredje turneringen i en serie på tre hvor spillene gjennomgås av Høyland. Han har en fin og enkel, instruktiv stil, så det er nokså greit for de som ser på å få med seg de viktigste poengene. I videoen spillerne får går han gjennom både ting i meldinger og spilleføringen/motspillet. Disse videoene kan være nyttige for mange, men er mest ment for urutinerte/middels klubbspillere. 

Dette er kjempebra. Å lese om bridge, og/eller rett og slett bare spille mye gir også fremgang. Men å følge et slikt opplegg hvor ting forklares gir etter min mening enda bedre forståelse og dermed en god utvikling.  

Mer om dette opplegget kan du finne her.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.