Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

World Bridge Series: Kan det bli norsk medalje i PAR?

Det gikk bra for tre par med norske spillere i semifinalen for par. 

Til topps i semifinale A gikk svenskene Ola og Mikael Rimstedt etter en enorm andre dag hvor de scoret nesten 65%. De var nesten 3,5 % foran nr. 2 som var Grue-Moss (USA) som var like foran hor Thor Erik Hoftaniska-Thomas Charlsen på 3.plass, og Geir Helgemo og svenske Fredrik Nystrøm på 4.plass. 

Jim og Sven Olai Høyland hadde heller ikke store problemer med å kvalifisere seg og klatret til 12.plass med 55,80 % til slutt. Det var en komfortabel margin til "cut'en" som var på 47.plass, og for å bli på den heldige plasseringen behøvdes 50,3%.

Finalen vil bestå av 52 par. Å kvalifisere seg for finalen via semifinale B er alltid et nåløye siden kun fem av 97 par gikk videre derfra. Semifinale B ble vunnet av Tony Nunn-Paul Dalley fra Australia.

Det har altså vørt god innsats av de norske så langt i parturneringen, men også av spillerne fra Down Under som jeg følger litt ekstra med på. De australske vinnerne av semifinale B får i finalen med seg sine landsmenn Sartaj Hans-Peter Gill som ble nr. 7 i semifinale A og Nabil Edgton som spilte med Michael Whibley fra New Zealand og tok 6.plassen i semifinale A ikke langt bak de beste norske parene..

Alle resultatene finner du her.

Parfinalen spilles over to dager.

Søndag avsluttes altså de ÅPNE mesterskapene. Men World Bridge Series fortsetter hele neste uke. Da blir det MIX par og lag, og VETERAN par og lag.  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.