Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Ungdoms VM: Direkte semifinale i U-26W (dame/jenteklassen)

I forrige innlegg sa vi at det er noen kamper søndag før det avgjøres hvem som skal spille kvarfinale, men vi nå fått opplyst at det ikke er kvartfinale i dameklassen, men direkte semifinale for de fire beste. Det norske laget SOFIES WORLD lå på 4.plass etter første dag og har en fin sjanse til å klare den "cutten". I så fall kan det bli nok en pall-plassering for våre fire dyktige, unge jenter etter den fantastiske parturneringen. Først og fremst gjelder det altså å bli på topp-4 etter ni runder (Det deltar 10 lag i den klassen).

I yngsteklassen (U-16) deltar Are Borgar Landsvik og Anders Brogeland for Norge på lag SHARKS. De norske guttene har med seg to lagkamerater fra England og en svensk spiller på laget. De ligger før siste dag i kvalifiseringen på 5.plass, og det skal bli spennende å følge dem utover søndagen! 

 
Vi får håpe lag SHARKS kan haie til seg mange poeng i dag (søndag)! (For ordens skyld, han eneste vi ser ansiktet på er ikke ukjente Peter Bertheau, og han spiller ikke...han er for gammel til å spille i "Under 16")

All informasjon og resultater fra UNGDOMS VM finner du her.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.