Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

USA: To "norske" lag til kvartfinalen

Mens undertegnede satt på fly fra USA til New Zealand ble Round of 16 spilt i lagturneringen SPINGOLD, hovedmesterskapet under det amerikanske sommermesterskapet.

Det to lagene med norsk innslag avanserte ganske enkelt til Round of 8 (kvartfinalen).

ZIMMERMANN med Tor Helness på laget vant med 69 IMP over en amerikansk/nederlandsk kombinasjon, og Helness sit lag møter i fredag (amerikansk tid) lag VERBEEK, fire nederlendere, en italiener og en amerikansk sponsor. Kampene spilles sendt på kveld norsk tid og utover natten. Interesserte nordmenn som er våkne på den tiden av døgnet kan følge kampene på BBO.

ROSENTHAL med Boye Brogeland og Espen Lindqvist fikk en enda enklere vei til kvart’n da de vant med 109 IMP mot WILSON som var lavt rangert, men som hadde flere av de unge og gode svenske spillerne på laget. I kvartfinalen møter Boye og Espen sitt lag Lag BLASS som består av tre meget sterke polakker og Brink-Drijver fra Nederland.

Idet dette skrives har de splt det første settet (15 spill) av fire, og i alle fire kampene er det temmelig jevnt så langt. Tilbake i New Zealand blir det enklere å følge med enn da jeg var i Las Vegas (!) og spilte selv, så noen spill skal du får presentert her også idet turneringen nærmer seg slutten. Samtidig som sluttspillet pågår spille en stor parturnering, og også en stor SWISS TEAMS de siste dagene i SUMMER NATIONALS som avsluttes på søndag.

Oppdatering av alt som skjer på bridgefronten i Las Vegas under SUMMER NATIONALS kan du finne på mesterskapssiden, her.

Det er dessuten god oppdatering for SPINGOLD på bridgewinners.com (link).

  

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.