Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

The dream is alive!

Semifinalene, fjerde sett (av seks)

Dagens første tosifrede svingspill i Bermuda Bowl-semifinalen mellom Norge og Italia gikk i favør Norge da Helgemo – Grude meldte enkelt og godt:

Det norske paret spiller med 2-over-2 som utgangskrav, og vest sitt hopp til 3 kløver var naturlig utgangsinvitt. Grude avsluttet med 3NT. Siden kløveren satt 3-2 ble det enkelt ti stikk, Norge +630.

Ved det andre bordet startet vest med svaret 2 kløver. Christian Bakke (nord) spratt innpå med 3 ruter. Det gikk pass-pass før vest doblet opplysende, og øst sa 3 spar. Der spilte det italienske Ø/V-paret, Italia +170 og 10 IMP til Norge.

Det ble imidlertid 13 IMP ut i neste spill der et norsk slemforsøk endte på fem-trinnet, kontrakt 5 spar. Siden trumfen satt skjevt ble det bet der, og Italia spilte kun 4 spar som ble vunnet ved det andre bordet.

Italia fikk inn en utgangssving til mot slutten og vant settet med 14 IMP. Dermed leder italienerne med 10 IMP før de siste 32 spillene.

I dameklassen fikk Tyrkia litt grepet på det i morgensettet og leder nå kampen mot Norge med 32 IMP idet noen få spill gjenstår. Å ta igjen det over 32 spill er ingen umulighet, så finaledrømmen lever selvsagt i begge klassene!

I seniorklassen spilte det danske laget godt i morges og hentet inn mesterparten av Polens ledelse fra i går. De ligger i øyeblikket kun 7 IMP under.

Board-a-Match

I BAM-turneringen er det kommet med flere lag nå, utslåtte lag fra Transnationals, og det er 58 lag som spiller. Norge Senior gjør det fortsatt godt og ligger i øyeblikket på 4.plass.

Transnationals Teams

Her er lagene kommet frem til kvartfinalene. En nordmann er fortsatt med. Det er Espen Erichsen som riktignok bor i England. Han spiller på lag ORCA som foruten bergenseren Erichsen har med to enkelske spillere og Erichsens makker som er fra Wales. Etter det første av fire 14-spills sett ligger Orca under med 9 IMP.

Danske Dennis Bilde og norsk-engelsk-polske Artur Malinowski spiller på lag ROSENTHAL som leder sin kvartfinale med 25 IMP.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.