Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Svensk festivalsuksess. Klar for Drammen?

Her har NBF og alle norske bridgespillere en utfordring: kan den svenske bridgefestivalen matches i popularitet?

Idet dette leses nærmer den svenske festivalen i Ørebro seg slutten, og siste kort for i år der blir spilt på søndag. 

Den norske festivalen starter på lørdag med det første norgesmesterskapet (pre-start fredag med åpningsturnering og golfbridge), og mange nordmenn som har spilt i Sverige vender de nærmeste dagene nesene sine mot Norge og Drammen. Mange flere fra hele Norge  er nå klare for å reise til Drammen på festival.


Drammen er stedet for bridgespillere i begynnelsen av august, enten du befinner seg i Ørebro eller i Norge et eller annet sted.

Den norske festivalen er populær, og det deltar veldig mange spillere hvert år. Den har vel kanskje likevel ikke samme popularitet som den svenske festivalen? Det må det gjøres noe med, vi kan ikke være dårligere enn svenskene!

Det er imidlertid kun lovord om den svenske festivalen som tradisjonelt spilles i forkant av den norske. Alle nordmenn som jeg har snakket med er svært fornøyde og det er et litt trist faktum at noen av dem heller drar til Sverige og spiller festival og dropper den i sitt eget hjemland om de må velge. Andre deltar begge stedene.

NBF satser sterkt på å få alle festivaldeltakere til å trives. Det gjelder spillere på alle nivå, og også andre som er med "på lasset" (på ferie) når mamma eller pappa (eller ektefelle) skal spille bridge. Det er et fint sosialt program utenom bridgen.

Det er helt sikkert at Drammen vil bli preget av bridgespillere i over en uke også i år. Været ser også ut til å bli bra om man skal tro yr.no:


Sitter du på gjerdet og fortsatt ikke har bestemt deg for om det blir Drammen-tur?

Vi må forsøke henge oss med på svenskenes enorme suksess i Ørebro. Hvis du er en av de som fortsatt ikke har bestemt deg, men har anledning, dra til Drammen og spill bridge, og for all del kos deg sammen med alle de hyggelige og blide bridgespillerne!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.