Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Snøblind skribent?

Forleden gikk det nok litt fort i svingene for undertegnede som forsøkte å rapportere litt fra lagfinalen innimellom heftig pokerspilling i World Poker Tour, New Zealand. Dermed ble det i hvertfall en lynanalyse som var på jordet:

  

Her var forslaget mitt et glimrende motspill, nord skulle spille tre runder hjerter så en av østs vinnere i den fargen kunne bli trumfet bort selv om vest kan trumfe over. Som mange har oppdaget er det svada, syd har jo ikke trumf! Beklager til leserne, og beklager til Ellingsen som ikke kunne gjøre noe for å bete den 5 kløveren i tredje stikk. (Men kontrakten kunne gått bet med ruterskift i andre stikk.) 

I samme artikkel var det en feil i neste spill også, hvor det ble skrevet at 3 NT var spesielt god siden vest hadde åpnet (pga. at da var det veldig sannsynlig at kløverfinessen ville lykkes). Vest hadde en liten åpning, men det var syd som åpnet med 11 poeng, og vest passet bak det med 12. Ved det andre bordet der N/S stoppet i 3 kløver passet syd og vest åpnet. Uansett, 3NT var en bra kontrakt og stod, verdifulle IMP til bronselaget, Sortland. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.