Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Rykter...og facts

Det har kommet noen meldinger til meg angående ryktene om Zimmermanns lag som ble omtalt her i bloggen. Noen sier at også Frank Multon ikke blir med videre, av samme grunn som at Helness-Helgemo ikke er aktuelle for spill for Sveits. Uten å ha studert WBF sine karanteneregler for skifte av nasjon har jeg bragt på det rene at det visstnok er 10 års karantene hvis man ønsker å skifte nasjon for andre gang. Det gjeldre franskmannen Multon på samme vis som Tor Helness og Helgemo som i så fall ville skiftet til en tredje nasjon. Og det er helt uaktuelt med ti års karantene. Å gå tilbake til den opprinnelige hjemnasjonen gir ikke samme lengde på karantenen. Det trodde jeg var to år, noen hevder det er tre år også hvis man "flytter" til sitt hjemland.

At Zimmermanns mangeårige partner Multon ikke blir med er vel opplagt hvis det dreier seg om ti års karantene, men det er overraskende at Zimmermann ikke velger en løsning så han får spilt med han i fortsettelsen. Dessuten har det stått enkelte steder at laget blir som vi her antydet, med de to nederlenderne, to polakker og Zimmermann OG Multon. Hvordan det skal gå til vet ikke jeg med den ti-årsregelen...

Hva som er rykter og hva som er fakta, og hva det til syvende og sist blir til får vi vente og se. Men at Helness-Helgemo kan være aktuelle for Norge igjen er i alle fall en reell mulighet. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.