Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

REISINGER: Tetkamp for de norske

Da CROUCH mot slutten av den første av to finalsesjoner møtte de NICKELL som overraskende sist i finalefeltet. CROUCH kjempet på det tidspunktet helt i toppen og var i deler av finalen i ledelse.

Fredrik Helness og Espen Erichsen er det siste norske som er igjen i hovedturneringen REISINGER i det den går mot slutten. De spiller på lag CROUCH. I den første lagturneingen (Soloway KO Teams) hang de også godt med, men tapte i kvartfinalen mot nettopp NICKELL. Oppgjøret dem i mellom i første sesjon i søndagens REISINGGER gikk dessverre også i favør av NICKELL (3-1), men Peter Crouch sikret i alle fall poenget i ett av spillene da han fikk tak i et gullkantet overstikk ved å plassere kortene korrekt, et spillepoeng som var nesten som hentet fra læreboka.

Merk at ett enkelt overstikk er nok til å vinne spillet i Board-A-Match. En bitte liten differanse i score i forhold til det andre bordet er like verdifull som om du vinner spillet med 1000 poeng!

Mot Fredrik Helness og Espen Erichsen var Nick Nickell i 5 hjerter og fikk ruter ut som han stakk med esset. Etter to runder trumf spilte han ruter til østs konge og oppdaget at nord satt med singel ruter fra start. Nord hadde ved det bordet hoppet inn med 3 spar. Da vet spillefører at nord har kløverlengden, enten fire kløver (hvis han har bare seks spar), eller tre kløver. Det er med oddsen å spille på at han med lengden i kløver har damen. Nickell spilte imidlertid kløver konge fulgt av kløver knekt. Da måtte han gi bort ett stikk i hver av de sorte fargene og noterte +450 for elleve stikk. Et lite forsvar for denne ganske litt svake spilleføringen er at han ville om kløveren ga full uttelling fått tretten stikk.

Mot Peter Crouch sin 5 hjerter spilte nord ut spar konge før han skiftet til sin single ruter. Slik meldingene hadde gått ved det bordet hadde Crouch en nesten sikker kløvervariant, for nord måtte ha fire kløver! (6-2-1-4). Crouch tok for kløver ess og spilte kløver til knekten – tolv stikk og vunnet spill!

I skrivende stund er det noen få runder igjen og CROUCH ligger på ca. 3.-4. plass.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.