Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Marit Sveaas IBT 2018 - En litt kjedelig "stevne"kollisjon

Det viser seg at det ikke bare er i Operaen i Oslo det skal spilles viktig, internasjonal bridge i månedsskiftet juni-juli. I Kina skal den prestisjetunge Yeh Bros Cup med et stort antall inviterte landslag spilles. Såvidt jeg har funnet ut starter spillingen i Kina søndag 1.juli idet Sveaas-turneringen avsluttes. Der er neppe mulig å komme seg fra Oslo til Kina så kjapt at det kan spilles begge steder, i alle fall ikke fra start i Yeh Bros Cup. Enkelte kan kanskje få med seg begge hvis de spiller på et seksmannslag og kan stå over i starten.

Hvordan dette vil påvirke deltagelsen er ikke godt å si, men denne kjedelige stevnekollisjonen vil antagelig føre til at noen internasjonal størrelser som ellers ville kommet til Oslo ikke kommer, og motsatt. Uansett tror jeg det blir en fantastisk Sveaas-turnering i år igjen. De to foregående årene var det supre turneringer, og spesielt fjorårets arrangement i spektakulære omgivelser i Operaen var en stor "happening"! 

Også årets Sveaas-turnering vil som kjent finne sted i Oslo Operahus. Det er allerede meldt på 170 par. 

Det vil som tidligere bli fantastiske premier i Marit Sveaas IBT 2018. Både i fjor og året før var det far og sønn Tor og Fredrik Helness som gikk helt til topps.

Fredrik og Tor kan ikke vinne tre på rad, for Fredrik skal i år spille med Odin Svendsen

I tillegg til premieringen for selve turneringen er det også generøse premier i forskjellige kategorier, og de er: .

 

All info om Marit Sveaas IBT 2018 finner du her.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.