Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

LAVAZZA vant Columbus Alt

Online-turneringen for åtte internasjonale topplag ble en suksess. Colubus Alt var ment som et slags alternativ til det amerikanske vårmesterskapet som skulle blitt avviklet i disse dager i Colubus, Ohio. Det ble som kjent avlyst.

Italienske LAVAZZA med danske Dennis Bilde på laget gikk til topps. De ledet før siste kamp hvor de skulle møte svenske UPMARK som lå på 2.plass. Svenskene måtte vinne ganske klart i siste runde for å gå forbi. LAVAZZA vant imidlertid kampen og ble nokså klare vinnere av turneringen. UPMARK falt til 3,plass, forbigått av lag BLASS.

BLASS bestod av Blass, Brink, Dirjver, Kalita, Nowosadski and Pszczola.

På UPMARK spilte Bertheau, Cullin, Hult, Michielsen, Nystrøm, Upmark og 2 x Rimstedt.

Det ble postet gode bulletiner fra turneringen med mye godt bridgestoff. Bulletinene kan du finne her.

Vi sakser et spill fra den siste bulletinen.

Dette var aller første spill i siste runde, og LAVAZZA fikk et grep på "finale"kampen med det fra start. Her er meldingsforløpet ved det ene bordet der UPMARK sitt par satt Ø/V

Bocci sin åpning 2 hjerter gjorde susen her. Da ble det vanskelig for de svenske brødrene Rimstedt, og de endte i 6 kløver. Som du ser, det er det tretten enkle stikk i kløverkontrakt da en ruterstjeling hos vest gir det trettende stikket.

Bilde-Madala (LAVAZZA) fikk melde i fred:

Glimrende meldt, og dette ga 11 IMP i favør LAVAZZA. Det var ikke den starten på kampen UPMARK hadde håpet på, og de måtte til slutt se seg slått 5.92-14,08 VP.

For LAVAZZA spilte (fra venstre):

Sementa, Madala, Bilde, Duboin og Bocchi

 

Kommentarer

Og litte granne heldig må vi vel kunne si at de var. Ville ikke Øst ha meldt akkurat på samme måte med en hjerter mer og en ruter mindre? Riktignok er det odds for 3-korts ruter hos makker fra Vests side siden han bare har to rutere selv, men han kan jo ikke være sikker.

Var vel ikke helt nøyaktig i bulletinen her. 5 ru må da ha vært spørsmål etter kløverdamen, og 5 spar viste kløver Dame og spar Konge.

Spar Konge?

Vel, med 17 gode og 5-korts kløver ville vel Øst ha oppgradert til 18-19, så han kan normalt ikke ha mer enn en dame til ved side av de 14 han allerede har vist. Så makker vil sikkert skjønne at dette bare viser spar Dame. Om han ikke er på samme bølgelengde og melder 7 fordi han tror du har sparkongen, så får det heller stå på en kapp.

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.