Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Klart for bridgefestival!

Da nærmer det seg bridgefestival. Hundrevis av norske og noen utenlandske bridgespillere møtes i Drammen i tiden 3. til 8. august. Det begynner med mixturneringer – par og lag - og junior NM, og så går det som vanlig slag i slag med forskjellige mesterskap.

Drammenshallen, spillestedet under den norske bridgefestivalen.

Websiden for den norske festivalen finner du her.


Sånn ser det ut inne i hallen idet hundrevis av spillere kjemper om poeng

Forut for den norske festivalen arrangeres den svenske bridgefestivalen i Ørebro. Den har blitt populær blant mange nordmenn, og siden de to festivalene har delvis krasjet når det gjelder tidsperiode har det vært slik at noen har valgt å spille i Sverige heller enn i den norske festivalen. I år vil sikkert mange som deltar i Ørebro komme tilbake til Norge og Drammen for å få med seg begge festivalene da mesterskapene i Ørebro pågår i tiden 27.7 til 5.8. Link til svenskenes festival finner du her.

Undertegende er på langtur fra New Zealand. Siden Norge og Trondheim er hovdemålet for turen er det naturlig å ta turen til Drammen på festival. I år har jo en haug med nordmenn glimret voldsomt med det ene internasjonale toppresultatet etter det andre. Så det er nesten så en langveisfarende bridgespiller blir nervøs. Men vi får se, kanskje det fortsatt går an å vinne ett stikk eller to, selv i kamp med suksessrike norske bridgespillere?

Noe av det fineste med den norske bridgefestivalen synes jeg er at det er en sosial happening, en fin blanding av seriøsitet i forhold til turneringer med høyt nivå og en mer avslappet stemning. Det er i tillegg til mesterskapene mange sideturneringer osv., og det vil også være en rekke sosiale aktiviteter utenom selve spillingen.  

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.