Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

FANTASTISK UNGDOMSSATSING PÅ HELGELAND

Innsatsen for å spre bridge til barn og unge fortsetter, og det som blir gjort i NBF Helgeland vekker oppsikt.

Nylig var det en bridge-camp der, og den rapporteres å ha vært veldig vellykket. Artig og imponerende var det at en syvåring, Markus Hansen Moe ble tildelt kløvernåla under bridge-campen. Her må det være snakk om et spesielt talent, for det er fantastisk å samle såpass mange mesterpoeng i den alderen. Og det er trolig en rekord? Det er all grunn til å tro at den karen vil sanket mange mesterpoeng i årene som kommer!Kurt Ove Thomassen har her nettopp delt ut kløvernåla til syvårige Markus Hansen Moe fra Sandnessjøen. (bilde: Helgelendingen)

Både i aviser og på internett har det blitt postet artikler om det som foregår på Helgeland og bridge-campen nå i mars. Det er et engasjement der som er mektig imponerende. Du kan finne mer imformasjon om dette i mange artikler både på Facebook-siden Facebridge, Helgelendingen, Rana Blad og andre steder. Arbeidet som gjøres har vakt oppsikt også internasjonalt. Sist ute med ros og omtale finnes på World Bridgefederation sin Facebook-side for ungdom (World Bridgefederation - Youth).

 

Det gjøres godt arbeid med hensyn til ungdomssatsing også andre steder i landet og alle lar seg imponere over det som forgår på Helgeland som sikkert inspirere enda flere til å gå igang med prosjekter for å få med enda flere barn og unge i bridgen.   

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.