Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Det nærmer seg Sveaas-turnering igjen!

Marit Sveaas International bridge tournament (MSIBT) spilles i år 5.-7.juli. Spillestedet er denne gangen flyttet fra Operaen i Oslo hvor det ble spilt de foregående årene til Oslofjord Convention Center.

Det er mange gode grunner til å delta i denne fantastiske turneringen både for toppspillere og andre. NBFs generalsekretær Allan Livgård etterlyser flere påmeldinger og postet dette på Facebook torsdag:

"Vi er nå 100 par påmeldt til Marit Sveeas - men vi burde vært 200! Vi har 130 000 i rene handikappremier - så her har det ingenting å si om du er fersk, dårlig til å spille med trumf, glemmer svarene på blackwood eller ellers sliter med å få premier - alle har gode muligheter! Så hvorfor ikke melde deg på i dag?"

I fjor gikk det "gamle" storparet TERJE LIE-NILS KÅRE KVANGRAVEN til topps etter at far og sønn HELNESS (Tor og Fredrik) vant de to foregående årene. Men som Livgård nevner, det er massevis av andre muligheter for premier enn i Åpen klasse som naturlig nok vil bli dominert av "proffene".


Glade vinnere av dameklassen i 2018, Gunn Helness og Ida Wennevold

Det blir som vanlig spesialpremier i mange kategorier:


All informasjon om MSIBT 2019 finner du HER, og via den siden kan du også melde deg på!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.