Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Auksjon til inntekt for juniorarbeid - LØP OG KJØP!

I år som i fjor arrangerer Helgeland Juniorbridgeklubb en auksjonsturnering hvor inntektene går til det formidable juniorarbeidet de gjør, inkludert junior camp. Den juniorcampen (på Lovund) ble jo en dundrende suksess sist, noe som vakte internasjonal oppsikt.

Selve auksjonsturneingen vil skje 2.januar på RealBridge. Der kan altså de som ønsker å støtte det viktige arbeidet med bridge for barn og unge kjøpe seg en kjent spiller som makker.

Objektene i auksjonen er en rekke internasjonale stjernespillere som har sagt seg villige til å stille opp. Det er mange helproffe, noen halvproffe og en god del andre meget gode spillere å velge mellom om man ønsker å gi bud, selvsagt til forskjellige priser. Ønsker du å få spille med en Bilde eller en Helgemo må du nok grave ganske dypt i lommeboka, men det kan kanskje være verd det? Det er mange andre fine spillere som vil gi deg en hyggelig turnering hvis ditt bud holder. Og viktigst av alt, du støtter noe veldig bra! 

Auksjonen varer til onsdag 15.desember kl.14 (CET), så her er det fortsatt muligheter for et røverkjøp. Det er mange objekter som fortsatt står med latterlig lave bud. Så sjekk dette og gi et bud!

Hvis du ikke kan spille den dagen, eller om du allerede har gitt bud på noen og tror du vinner med budet ditt, kan du likevel kjøpe deg en spiller (eller enda en) og gi han/hun bort i julegave til en bridgevenn.

LØP OG KJØP!

Hvordan det ligger an i auksjonen som allerede har pågått en stund nå finner du her.  

 

  

Kommentarer

Jeg mener at budfristen er utsatt til 20. desember. Ser slik ut på antall dager til fristen går ut :)

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.