Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

AUKSJONSTURNERING!

Det nærmer seg auksjonen av toppspillere, hvorav en av dem kan bli din makker i Helgeland Juniorbridgeklubbs (HJBK) auksjonsturnering. Den spilles online, på Realbridge søndag 19.februrar. 

 

Auksjonsturneringen i 2022 ble en stor suksess og ga fine inntekter til juniorarbeidet. Av potten auksjonen produserer går 2/3 til juniorarbeidet, 1/3 til premier i turneringen. 

Å delta i dette og by på en eller flere spillere er en fin måte å støtte det viktige arbeidet som gjøres for juniorspillere. En kan "kjøpe" flere spillere om man vil, og det kan jo være en fin gave til en bridge venn å gi bort "billetten" som gir rett til å spille med en velkjent spiller. Benytt denne glimrende sjansen til å støtte, og til å få spille med en riktig storspiller!

Det er veldig mange internasjonale topp-navn på listen over de som skal auksjoneres bort. Listen slik den ser ut per nå finner du her.

Auksjonen starter lørdag 29.januar og avsluttes søndag 12.februar, en uke før turneringen spilless. Alle detaljene finner du her.

HJBK har også ansvaret for Marit Sveaas arrangementene som vil foregå i mai. Det kommer vi tilbake til med informasjon her i bloggen. 

 

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.