Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Wroclaw: Nordmenn mot parfinale

Det nærmer seg avslutningen av WORLD BRIDGE SERIES i Wroclaw, Polen. I semifinalene (A og B) i OPEN PAIRS er de halvveis, og hvilke 52 par som skal få spille finale fra fredag blir klart i morgen, torsdag.

Fra semifinale A som består av 112 par går 47 par videre (fem par kommer inn i finalen fra semifinale B). Det ser lovende ut med hensyn til muligheten for norske spillere i finalen.

Etter onsdagens spilling ligger Thor Erik Hoftaniska-Thomas Charlsen på en fin 2.plass med 60,82%, kun 1,1% bak lederparet Grue-Moss (USA). Geir Helgemo (med Fredrik Nystrøm, Sverige) noterte 60,11% og ligger på 5.plass. Veldig mye rart skal skje om ikke det blir plass i finalen for de to parene da rundt 50,5 % totalt trolig holder til topp-47.

Jim og Sven Olai Høyland ligger også bra an etter 54,16% (23.plass). Boye Brogeland-Christian Bakke ligger litt mer utsatt til, men er så langt høyt nok plassert til å kunne komme med i finalen med 51,17% (41.plass).

Jeg følger også med på mine venner fra DOWN UNDER. To av de parene (tre spillere fra Australia, en fra New Zealand) ligger på topp-10 så langt, men jeg er nok mest spent på hvordan New Zealands Ashley Bach vil gjøre det. Han spiller denne gang med argentineren Carlos Pellegrini. Med 55,38 % ligger de på 13.plass så langt. Bach vant parfinalen under bridge OL 2016 som foregikk nettopp i Wroclaw (da sammen med sin faste makker Mike Cornell).

Jeg krysser fingre både for de norske parene, skandinavere som fortsatt er med både i lag (se forrige innlegg) og par, og de fra Down Under.

Samtidig med avslutningen av semifinalene i parturneringen torsdag spilles semifinalene i ROSENBLUM (lag) og lagfinalen for damer.

I damefinalen for lag er det to transnasjonale lag som spiller, TRI POLAR og BRODY. Svenske Jessica Larsson og Kathrine Bertheau spiller på TRI POLAR med amerikanske og engelske lagvenninner. Også lag BRODY har svenske spillere, Marion Michielsen (opprinnelig nederlandsk) samt Sandra og Cecilia Rimstedt. Etter tre av seks finalesett (14 spill per sett) leder BRODY med 14 IMP.

Alle informajson om de forskjellige mesterskapene, resultater, bulletiner osv. finner du på mesterskapssiden, her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.