Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

World Bridge Series - oppdatering torsdag ettermiddag (Orlando-tid)

Det spilles kvartfinale i OPEN TEAMS. ZIMMERMANN med Helness og Helgemo møter TEXAN ACES og leder med 47 IMP idet tredje av fire 14-spills sett starter.

Vi merker oss at i tillegg til at ett av forhåndsfavorittene, DIAMOND (med Brogeland-Lindqvist) har røket ut var det stopp også for NICKELL i går. Det er selvsagt likeval bare gode lag igjen, kanskje med ZIMMERMANN og LAVAZZA som de største favorittene av de gjenværende lagene. Oppsettet viser at det kan bli en slags drømmefinale mellom nettopp de to. Men først må dagens kamp vinnes, så er det et hinder til, en tøff semifinale i morgen.

I LADIES TEAMS pågår semifinalen, og der har vi med Sølvi Remen for lag SMITH. I øyeblikket har de en knapp ledelse i sin kamp.

Samtidig med dette pågår semifinalene i par, SEMI A og B. Det er sparsomt med informasjon om hvor mange av de som spiller i SEMI-A som går til finalen, men det blir vel noe mindre enn halvparten av de 114 parene som spiller der. Dessuten vil noen få kvalle til finalen gjennom nåløyet SEMI-B.

Av de norske har T.E.Grude-C.Bakke startet semifinalen veldig bra og ligger som nr. 10 idet noen få spill gjenstår å spille i andre sesjon. Hele seks norske par spiller i SEMI-A, i tillegg til nevnte Grude-Bakke spiller Furunes-Farstad, Charlsen-Hoftaniska, Grøtheim-Tøndel (alle de tre parene ligger også pent plassert over middels), Høyland-Høyland og Brogeland-Lindqvist. I SEMI-B spiller M.Andresen-L.A.Johansen, og for dem kan det bli for tøft å kjempe seg opp blandt de veldig få som kvaller derfra. Men vi noterer oss at det paret toppet butlerlisten for lagkvalifiseringen!

I damenes parturnering er det også semifinale i dag. Der spiller for Norge Louise Nilsen og Solbritt Lindahl, og de har spilt veldig bra. I øyeblikket ligger de på 6.plass i SEMI A!

 

Vi kommer tilbake med mer informasjon i kveld (amerikansk tid), og også noen spill. Minner om mesterskapssiden som du finner her.

    

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.