Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

Vi følger avslutningen av IMSA - par

Nå på natta norsk tid avsluttes IMSA World Masters med to sesjoner parspilling, og det er siste sjanse for en norsk medalje i dette mesterskapet. Dere som er i Norge må opp tidlig for å kunne følge avslutningen som overføres direkte på BBO. Selv er jeg i New Zealand, og her er det allerede midt på dag, lørdag. Og i dag har jeg anledning til å følge spillingen fra bare "ganske langt hold", og vil komme med noen oppdateringer og spill underveis.

Det er etter alt å dømme Christian Bakke og Boye Brogeland Norge må stole på i dag. De ligger på 3.plass, men det er jevnt. En god avslutning sammen med at de to nederlandske parene DeWijs-Muller (leder) og Brink-Drijver som er foran dem på listen ikke scorer så bra kan gjøre det spennende også med hensyn til gull. På den annen side skal det nok ikke mye til før en pall-plassering glipper også.

Vi krysser finger og håper på norske gladspill utover dagen (natten i Norge). 

   

Christian og Boye (med ryggen til) er klare for innsats den siste spilledagen i Kina. Her mot B. Drijver og Nab som er et av parene som ønsker å spille seg opp til pall-plassering.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.