Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

VM starter i morgen!

I Lyon, Frankrike starter i morgen årets VM. Det er fire turneringer, Bermuda Bowl, Venice Cup og Seniors Bowl samt World Transnationals som spilles den andre uken. Så etter en uke blir det en god del nordmenn på plass for å spille Transnationals.  

I VM-turneringene for nasjonslag som starter i morgen deltar tre nordmenn, Tor Helness, Geir Helgemo og undertegnede. De to førstnevnte spiller som kjent for Monaco som er et av favorittlagene, selv om laget kanskje er noe svekket fra tidligere. Mine personlige favoritter til gull i Bermuda Bowl blir hjemmelaget Frankrike, Nederland og USA. Men turneringen virker litt mer åpent enn det bruker å være.

Mitt eget lag New Zealand blir i beste fall en outsider til å kvalle til kvartfinalen (kun de åtte beste går videre etter Round Robin). Vi greide oss godt i fjor i Bridgeolympiaden (tapte i kvartfinalen), men laget sliter som vanlig med dårlige forberedelser (lite matching) som selvsagt skyldes de geografiske forhold. Vi gleder oss likevel enormt til å få spille mot de store gutta selv om starten av turneringen kan bli i overkant tøff for oss med Nederland og USA 1 som de to første motstanderne. Monaco møter i første kamp USA 1, kanskje dere største rival. 

Åpningssermonien er i kveld.

Link til informasjon om deltakere, resultater, fortløpende oppdatering osv. finner du her.

Det blir flere kamper overført på BBO fra hver runde, og spillingen starter søndag kl. 11.00.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.