Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

VM: Hvem går videre?

 I dag (søndag) skal det spilles to kamper i hver klasse før det er klart hvem som blir nr. 1. til 8. og avanserer til kvartfinalene. Det blir som alltid spennende, med lag so m bytter om 8. plass og litt dårligere fra spill til spill i siste kamp. Det kan godt bli kvartfinaler for alle de tre norske lagene som deltar her i Marrakech.

I Bermuda Bowl går Norge videre. De leder, og spørsmålet for det laget er kun om de vinner, eller med en litt svak dag mister førsteplassen. Å vinne eller bli nr. 2 anses som en fordel pga. at da får de velge motstander først blant de som er på 5. til 8.plass.

I Bermuda Bowl følger jeg også godt med på New Zealand. Før de to siste kampene ligger det laget på 7.plass. De skal møte Canada (16.plass) og Nederland (11.plass) til slutt. Nederlenderne har nok skuffet noe, men de har kanskje en viss sjanse til å gå videre hvis de vinner begge kampene i dag. Således kan den siste kampen mot NZ bli et oppgjør om 8.plassen. 

Norge Damer (Venice Cup) ligger på 5.plass. Det er fra Norges poengsum etter 21 av 23 runder 15 VP ned til nr. 9 (China) og 22 VP til nr. 10 (Danmark), tilsynelatende en trygg margin. Nen Norge skal møte to bra lag i dag, Canada (7.plass) og Sverige (2.plass).

Norge Senior (D'Orsi Cup) ligger på den utsatte 8.plassen, 5 VP foran nr. 9 og 9 VP foran nr. 10. De skal møte Chinese Taipei (9.plass) som akkurat nå er førsteutfordrer når det gjelder 8.plassen, og til slutt Canada (14.plass).

Følg med på BBO hvor flere kamper overføres. I den første runden i dag (kl. 11 norsk tid) overføres Norge - Italia (Bermuda Bowl). I Round Robins siste runde overføres bl.a det som kan bli et svært spennede oppgjør mellom New Zealand og Nederland. Dessuten finner du link til "running scores" på mesterskapssiden, her.  

Det vil også utover dagen bli noen rapporter med spill osv. her i bloggen. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.