Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

VM: Det ser lovende ut!

Joda, det er for tidlig å innkassere noe som helst idet det fortsatt gjenstår fem kamper og hele 100 VP kan scores i de kampene - i teorien. Jeg er likevel temmelig sikker på at Norge Open som leder sin klasse går videre De er i øyeblikket hele 37 VP foran nr. 9. Det norske laget har igjen lag som ligger som nr. 4 og 5 samt to lag som foreløpig ligger på 13. og 15.plass, foruten de regjerende verdensmestrene Sveits i den viktige morgenkampen lørdag - ikke noe lett program.

Norges lag i dameklassen ligger på 4.plass. De har igjen tre lag som ligger og kjemper om topp-8 plassering, og dessuten Sverige som ligger på 2.plass. Men de har også bunnlaget Barbados i morgen tidlig. Marginen til nr. 9 er i øyeblikket litt over 17 VP.

Også Norge Senior kan kvalle. De er i øyeblikket på 7.plass, og det er 10 VP ned til nr. 9. Seniorlaget har imidlertid på papiret et litt lettere program, kanskje, hvis man kan snakke om lett program i et VM. De skal møte et par lag som kjemper om topp 8. plassering, og tre lag som ligger i omtrent på middels.

Det kan altså i beste fall skje at alle de tre norske lagene blir å finne i kvartfinalen i sine klasser. Det blir veldig spennende i morgen og idet de to siste kampene spilles søndag.

Mer fra VM i morgen tidlig, inkludert flere spill.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.