Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

VM 2023

Marrekech, Marrokko, lørdag morgen 19.8.23

Da fylles spillerhotellet opp med bridgespillere her i Marrakech, og flere kommer nok i ettermiddag da mange bor andre steder enn Møvenpick Hotel som er der hvor spillingen skal foregå. De som bor andre steder bør forhåpentligvis ikke ha lang vei å gå, for det er ekstremt varmt i Marokko nå, godt over 40 grader (45 i dag, lørdag). 

Varmt, ja...

Spillerhotellet

Det er VM for nasjonslag som skal spilles. Mesterskapene foregår over to uker. Den andre uken er det Transnationals for de som har blitt slått ut samt flere spillere som kommer til etter hvert. Den første uken av nasjons-VM handler det meste om å komme på topp-8 for å bli med i sluttspillet (kvartfinale).

Undertegnede vil selvsagt følge spesielt med på Norge, men også på mitt andre land New Zealand, landet der jeg nå bor. De norske lagene antas å ha bra sjanser. New Zealand vil neppe gjøre seg særlig gjeldene, kanskje med unntak av laget i OPEN som normalt er i litt med i kampen om kvartfinaleplass. 

I spillelokalene henger deltakerlandenes flagg, og her "mine" to lands flagg ved siden av hverandre

Forhåndsomtale av mesterskapene kan du finne på NBF sin side, her.

I dag blir det sikkert litt spilling for å trene for noen, bare avslapping for andre, før det er captains meeting og deretter åpningssermoni i ettermiddag/kveld. Spillingen starter i morgen klokken 11 norsk tid. Det er fire klasser, og Norge deltar i tre av dem (Open, Ladies og Seniors).

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.